Καρχιμάκης: "Το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει δεκανίκι κανενός"

Μιχάλης Καρχιμάκης
Μιχάλης Καρχιμάκης EUROKINISSI

Ο υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στο δυτικό τομέα της Β' Αθήνας, Μιχάλης Καρχιμάκης, κατηγόρησε τη ΝΔ και έστρεψε τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

“Το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει δεκανίκι κανενός” δήλωσε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Κέντρο Ελέγχου" των Μάνου Χωριανόπουλου, Έλλης Τριανταφύλλου, Γιώργου Καρελιά, ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

“Δεν μας ενδιαφέρουν οι υπουργικές καρέκλες ούτε με τη ΝΔ ούτε με το ΣΥΡΙΖΑ” συνέχισε ο υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στο δυτικό τομέα της Β' Αθήνας, τονίζοντας ωστόσο ότι “δεν θα αφήσουμε τη χώρα να πέσει σε ακυβερνησία” και κάνοντας λόγο για μια σοβαρή αντιπολίτευση.

Κατηγόρησε τη ΝΔ για ωμό εκβιασμό του ελληνικού λαού και τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ θα στηρίξει μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΝΔ σε τέσσερα σημεία: Σύνταγμα, ΠτΔ, υπερπλεονάσματα και απλή αναλογική. “Από κει και πέρα ας βρει η ΝΔ με ποιον θα συνεργαστεί” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρχιμάκης.

ADVERTISING

Έστρεψε τα βέλη του και στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι έδωσε ασυλία στην κυβέρνηση του 2004-2009 μέσω της λήθης και της σιωπής.

Για τα εσωκομματικά, υπογράμμισε τέλος ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έφυγε από το ΚΙΝΑΛ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, Νέα Δημοκρατία, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Εθνικές Εκλογές 2019, Εκλογές 2019
SHARE:

24Media Network