Καθαροσπόρης: Αντί προεκλογικής ομιλίας, οι επιθυμίες των πολιτών

Καθαροσπόρης: Αντί προεκλογικής ομιλίας, οι επιθυμίες των πολιτών
Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας Βασίλης Καθαροσπόρης

Το αυτοδιοικητικό κίνημα «Λύση τώρα Βασίλης Καθαροσπόρης» στο Δήμο Χακιδέων, πρωτοτυπεί και άνοιξε τον διάλογο με τους πολίτες ρωτώντας τους  για τα «μεγάλα» και τα «μικρά» έργα, που οι ίδιοι επιθυμούν να υλοποιηθούν

Η απόλυτη προεκλογική ανατροπή έρχεται από τη Χαλκίδα:  Αντί προεκλογικής ομιλίας ο Καθαροσπόρης παρουσιάζει τις επιθυμίες των πολιτών

Η  μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη από το αυτοδιοικητικό κίνημα «ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ» στο Δήμο Χακιδέων  δίνοντας αέρα νίκης στον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Καθαροσπόρη.

Ο κινηματικός χαρακτήρας  και η ενεργοποίηση όλων των πολιτών  από πλευράς Καθαροσπόρη του δίνει το προβάδισμα νίκης με τη Χαλκίδα να ψηφίζει το αυτοδιοικητικό κίνημα των ανατροπών.  Ο Βασίλης Καθαροσπόρης και η ομάδα του επένδυσαν από την πρώτη μέρα στους πολίτες δεσμευόμενοι, πως εκείνοι λαμβάνουν τις αποφάσεις και συνεχίζουν με τον ίδιο τρόπο μένοντας πιστοί στα λεγόμενα τους.  Μάλιστα, το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ δε δίστασε από την πρώτα μέρα να βγει στους δρόμους και να ρωτήσει τους πολίτες τι θέλουν και τι επιθυμούν για το αύριο της πόλης τους.

Παράλληλα, έχοντας ως σύνθημα  «Έχουμε το Όραμα – Θέλουμε τη Συμμετοχή Σας»  ο Βασίλης Καθαροσπόρης προχώρησε σε μία κίνηση που έδωσε το λόγο επί της ουσίας στους πολίτες. Άνοιξε διάλογο και προχώρησε σε δημόσια διαβούλευση με τους  ίδιους τους πολίτες, ρωτώντας τους  για τα «μεγάλα» και τα «μικρά» έργα, που οι ίδιοι επιθυμούν να υλοποιηθούν.

Η απόλυτη ανατροπή, όμως, από το κίνημα Καθαροσπόρη πραγματοποιείται παραμονές εκλογών. Εκεί που όλοι περίμεναν  τα περίφημα ερωτηματολόγια της διαβούλευσης να καταλήξουν στο πουθενά ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος αντί προεκλογικής ομιλίας με τα κλακαδόρων στο κέντρο της πόλης προχωρά στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων της δημόσιας διαβούλευσης σε μία κεντρική εκδήλωση,  που ανατρέπει κάθε προεκλογικό δεδομένο και διδάσκει τι σημαίνει σεβασμός στην άποψη των πολιτών.

Όταν οι απανταχού υποψήφιοι Δήμαρχοι ανά την Ελλάδα ετοιμάζουν  προεκλογικές ομιλίες σε σημεία περάσματα ο Βασίλης Καθαροσπόρης δείχνει, ότι σέβεται τους πολίτες και προχωρά στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της διαβούλευσης σε μία από τις γειτονιές της πόλης και μπροστά από το εγκαταλελειμμένο βιομηχανικό κτίριο ΔΑΡΙΓΚ.  Η ανατροπή συναντά το όραμα και ο αέρας νίκης φυσάει δυνατά υπέρ του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα