Κεχαγιά: Kαλούμε τον κ. Μητσοτάκη σε ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη

Διαβάζεται σε 1'
Βούλα Κεχαγιά
Βούλα Κεχαγιά EUROKINISSI ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σε ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ, «ώστε να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα». Η ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επειδή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπονόησε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου, καλούμε σήμερα τον κ. Μητσοτάκη σε ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη ούτως ώστε να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα», υπογραμμίζει σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά.

«Σε όποιο μέρος θέλει, όποτε θέλει μέχρι την Παρασκευή και με όποιον ή όποιους δημοσιογράφους ο ίδιος επιθυμεί», σημειώνει και συνεχίζει: «Και τότε θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που αφορούν: την περιουσιακή κατάσταση των πολιτικών αρχηγών, το πώς αμείβεται ο κ. Γκρίνμπεργκ, ποιες είναι οι συμβάσεις που έχει υπογράψει με τη ΝΔ και ποια είναι τα τιμολόγια που έχουν βγει για την αμοιβή του και φυσικά για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ακρίβεια και τα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα