ΚΙΝΑΛ: Αποχωρεί ο Δημήτρης Λιντζέρης λόγω Βενιζέλου

Δημήτρης Λιντζέρης
Δημήτρης Λιντζέρης EUROKINISSI

Το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ψηφοδέλτιο της Β΄ Περιφέρειας Πειραιά, κατηγορώντας προσωπικά τη Φώφη Γεννηματά ότι έχει μοναδικό μέλημα να συμπράξει με το ΣΥΡΙΖΑ.

Την αποχώρησή του από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Β' Περιφέρεια Πειραιά ανακοίνωσε ο Δημήτρης Λιντζέρης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, εξαπολύοντας προσωπική επίθεση κατά της Φώφης Γεννηματά, την οποία κατηγορεί ότι έχει ως σκοπό τη σύμπραξη με το ΣΥΡΙΖΑ.

Σε γραπτή δήλωσή του, κατηγορεί την κ. Γεννηματά ότι δεν έχει "ιστορική συνείδηση και ευθύνη", αλλά και ότι "χειραγωγεί" τις δυνάμεις του ΚΙΝΑΛ προκειμένου να συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάνει επίσης λόγο για "εξοβελισμό" του Ευάγγελου Βενιζέλου" και χαρακτηρίζει την πράξη του "υποχρεωτική και αυτονόητη".

Η δήλωση του κ. Λιντζέρη, έχει ως εξής:

ADVERTISING

"Ο εξοβελισμός του Ευάγγελου Βενιζέλου, επιβεβαιώνει την ανομολόγητη επιδίωξη ενός συστήματος να οδηγήσει τις δυνάμεις της προοδευτικής αλλαγής στην αγκαλιά του κου Τσίπρα.

Η κα Γεννηματά χωρίς το απαιτούμενο πολιτικό βάθος, χωρίς ιστορική συνείδηση και ευθύνη, αντιστρατεύεται την ανάγκη ανασύστασης της Δημοκρατικής Παράταξης. Επιδιώκει τη χειραγώγηση και τον προσωπικό έλεγχο των δυνάμεων του ΚΙΝΑΛ, μετατρέποντάς το σε ένα ιδιότυπο, ιδιωτικό κόμμα.

Δεν ενδιαφέρεται αν αυτές οι μεθοδεύσεις συρρικνώνουν την απήχηση και επιρροή του κινήματός μας. Δεν ενδιαφέρεται αν στερεί από τη χώρα τη δυνατότητα να πάει μπροστά. Μοναδικό της μέλημα είναι να στήσει γέφυρες για σύμπραξή της με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προσωπικά, αρνούμαι κατηγορηματικά να συμπράξω στα ευτελή αυτά σχέδια. Η αποχώρηση μου από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Β' περιφέρεια Πειραιά είναι πράξη υποχρεωτική και αυτονόητη".

Δημήτρης Λιντζέρης


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, Βενιζέλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θεοχαρόπουλος: "Είναι φανερό ότι το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο"

ΚΙΝΑΛ για Βενιζέλο: Μόνος του αποφάσισε να φύγει - Πήρε αποστάσεις για την αυτόνομη πορεία

Παλιό ΠΑΣΟΚ Ορθόδοξο για ρήξη στο ΚΙΝΑΛ: Είναι που όλα ήρθαν αργά

Παπανδρέου: Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ

SHARE:

24Media Network