Κουτσούμπας: “Το βήμα που έγινε την προηγούμενη Κυριακή ενισχύθηκε παραπέρα”

Διαβάζεται σε 1'
Κουτσούμπας: “Το βήμα που έγινε την προηγούμενη Κυριακή ενισχύθηκε παραπέρα”
Δημήτρης Κουτσούμπας EUROKINISSI

Τη νίκη του Κώστα Πελετίδη και την ευρύτερη παρουσία της Λαϊκής Συσπείρωσης στην αυτοδιοίκηση, σχολίασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Για “επιβράβευση των ευρύτερων λαϊκών δυνάμεων” έκανε λόγο ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και ιδιαίτερα, τις μεγάλες νίκες που πέτυχε η Λαϊκή Συσπείρωση.

“Το βήμα που έγινε την προηγούμενη Κυριακή ενισχύθηκε αυτή την Κυριακή παραπέρα, με την εκλογή δημάρχων της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Πάτρα με τον Κώστα Πελετίδη, στην Καισαριανή με τον Ηλία Σταμέλο, στο Χαϊδάρο με τον Μιχάλη Σελέκο και στην Πετρούπολη, ενώ αυτή τη στιγμή δίνεται μάχη και στον Τύρναβο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι πλειοψηφία σε σίγουρα πέντε δήμους της χώρας. Οι δημοτικές αυτές αρχές θα αποτελούν στήριγμα του λαού για τα δικαιώματά του, θα είναι αντιπολίτευση στις κυβερνήσεις. Η τρίτη συνεχιζόμενη επικράτηση του κ. Πελετίδη, παρά τον βρώμικο πόλεμο, δείχνει την επιβράβευση ευρύτερων λαϊκών δυνάμεων, μια δημοτική αρχή που παλεύει και έχει αποτελέσματα υπέρ του λαού”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα