Κούλογλου: Ο Βέμπερ είναι καταστροφή για Ευρώπη και Ελλάδα

Στέλιος Κούλογλου
Στέλιος Κούλογλου EUROKINISSI

Για τις εκλογές, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6.

"Ο Βέμπερ είναι καταστροφή για Ευρώπη και Ελλάδα", είπε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Σκληρό Ροκ" του Σεραφείμ Κοτρώτσου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

Απαντώντας σε ερώτηση ποιον θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι "θα πρέπει να γίνει προγραμματική συμφωνία με τον έναν ή τον άλλον υποψήφιο, να δούμε το πρόγραμμά τους και όποιος κάνει την καλύτερη πρόταση, αυτόν θα υποστηρίξουμε".

Εκτίμησε ότι οι εκλογές "πάνε σε ντέρμπι" και πρόσθεσε ότι "πριν από 2 μήνες ο Μητσοτάκης είπε ότι θα κάνει τις εκλογές δημοψήφισμα, εδώ και 2-3 εβδομάδες δεν αναφέρει καν τη λέξη, ενώ τα στελέχη της ΝΔ λένε ότι έστω και μία ψήφος παραπάνω θα αποτελεί νίκη".

"Ο Αυγενάκης μίλησε για νοθεία, είδε κάποιες μυστικές έρευνες που δείχνουν ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη η ΝΔ έχει καταφέρει να συσπειρώσει το ακροατήριό της, αλλά ο κ. Μητσοτάκης δεν δημιούργησε κανένα ρεύμα νίκης υπέρ της ΝΔ", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κατά τον κ. Κούλογλου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα "πρέπει να πάμε για την ολοκλήρωση της 4ετίας, ώστε να δείξουμε στις αγορές ότι η Ελλάδα είναι μια κανονική χώρα".

Υπογράμμισε, επίσης, ότι "ο χρόνος κυλάει υπέρ της κυβέρνησης, το καλοκαίρι θα έχουμε κι άλλες θετικές ειδήσεις, θα πληρώσουμε νωρίτερα το ΔΝΤ και, αν η οικονομία πάει καλά, θα εφαρμοστούν κι άλλα μέτρα πέρα από τη μη μείωση του αφορολογήτου".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Ευρωεκλογές 2019, Ευρωεκλογές, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network