Κουρουμπλής: Νοθεία στην Ελλάδα έκανε πάντα η δεξιά

Κουρουμπλής: Νοθεία στην Ελλάδα έκανε πάντα η δεξιά

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμλής συνομίλησε με τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού News 24/7 στους 88,6 σχολιάζοντας όλη την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Την άποψη ότι οι προσεχείς ευρωεκλογές θα είναι ντέρμπι εξέφρασε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής συνομιλώντας με ακροατές στην εκπομπή “Είσαι στον αέρα” στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88.6.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ προέβλεψε μάλιστα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει πολιτικό πρόβλημα τη βραδιά των εκλογών και συμπλήρωσε ότι πάντα ο Αντώνης Σαμαράς περιμένει στη γωνία αφού “δεν έχει εγκαταλείψει τη φιλοδοξία να ηγηθεί και πάλι του κόμματος”.

Εξέφρασε ακόμη απορία για τις απόψεις του κ. Αυγενάκη περί πιθανότητας νοθείας στις εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι παραδοσιακά και ιστορικά νοθεία στην Ελλάδα έκανε η δεξιά η οποία, όπως τόνισε “έχει πάντα την ίδια νοοτροπία και δεν έχει αλλάξει”.

Είπε ακόμα ότι ο Παύλος Πολάκης έκανε πολιτική κριτική στον Στέλιο Κυμπορόπουλου, αναγνώρισε όμως λάθος στην ενέργεια του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας να ανεβάσει δημόσιο έγγραφο με την ανάρτησή του.

Διαχώρισε τη θέση του από τον Αμβρόσιο λέγοντας ότι διαφωνεί κάθετα με τις απόψεις του, εξέφρασε όμως πίστη στην ορθοδοξία αλλά και στη δημοκρατία.

Μιλώντας, τέλος, επί προσωπικού, ο κύριος Κουρουμπλής υπογράμμισε ότι “πάντα διεκδικούσα πράγματα στη ζωή αλλιώς θα θα τα είχα παρατήσει και θα είχα κλειστεί στο σπίτι του από τα 10 μου χρόνια όταν έχασα το φως μου. Η αναπηρία αντιμετωπίζεται με πολιτικά μέσα και δεν χρειάζεται συναισθηματισμούς”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα