Κουβέλης: Η κυβέρνηση εξάντλησε τους πολίτες και ανέχτηκε τη φοροαποφυγή

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και του Διαρκούς Συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ με θέμα την εκλογική τακτική του κόμματος το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και του Διαρκούς Συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ με θέμα την εκλογική τακτική του κόμματος το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο συνεπικεφαλής του συνδυασμού Πράσινοι - ΔΗΜΑΡ για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής από την κυβέρνηση

Να ανατραπεί η πολιτική της υπεριφορολόγησης την οποία έχει επιβάλει η κυβέρνηση,τονίζει σε δήλωσή του ο Φώτης Κουβέλης, συνεπικεφαλής του συνδυασμού Πράσινοι ΔΗΜΑΡ, ασκώντας παράλληλα κριτική για προεκλογικές υποσχέσεις.

«Η εξάντληση των πολιτών από την υπερφορολόγηση δεν καλύπτεται από προεκλογικές μεγαλοστομίες και υποσχέσεις», αναφέρει ο κ. Κουβέλης επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση δεν θέλησε να χτυπήσει τη μάστιγα της φοροδιαφυγής στη ρίζα της, πως είχε τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα σταθερό και κοινωνικά δίκαιο φορολογικό σύστημα με προοδευτικές κλίμακες καθώς, όπως λέει, κανείς δεν την εμπόδισε να διευρύνει τη φορολογική βάση, επιμερίζοντας δίκαια τα βάρη.

«Εξάντλησε τους πολίτες και ανέχθηκε την φοροαποφυγή. Αυτή η άδικη πολιτική, που κορυφώθηκε με τον ΕΝΦΙΑ, πρέπει να σταματήσει. Αυτή η πολιτική πρέπει να ανατραπεί!» υποστήριξε ο κ. Κουβέλης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοκρατική Αριστερά, Βουλευτικές εκλογές 2015, Κουβέλης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κουβέλης: Εμείς δεν είμαστε μπαλαντέρ, όπως το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι

SHARE: