Κρήτη: Δεν ήταν υποψήφιος αλλά... επισήμως ψηφίστηκε 53 φορές

Άνοιγμα κάλπης
Άνοιγμα κάλπης EUROKINISSI

Κατά την ανάγνωση των αποτελεσμάτων που αναρτήθηκαν από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου, ο κόσμος έκπληκτος είδε ανάμεσα στα άλλα ονόματα το όνομα ανθρώπου που δεν ήταν καν υποψήφιος. Μάλιστα του είχαν καταχωρηθεί 53 σταυροί.

Ήταν "γεμάτη" απ' όλες τις απόψεις η προεκλογική περίοδος τόσο για τις Ευρωεκλογές, όσο κυρίως για τις Αυτοδιοικητικές, ωστόσο εξίσου, αν όχι περισσότερο, ενδιαφέρουσα αποδεικνύεται η μετεκλογική περίοδος.

Στο Ηράκλειο, μετά τα όσα - τουλάχιστον παράδοξα - καταγράφηκαν με τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τους εκλογικούς σάκους, την σκυτάλη φαίνεται να παίρνει η διαδικασία της ανάγνωσης των αποτελεσμάτων που αναρτήθηκαν από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου.

Το πρώτο "λαβράκι" δεν άργησε να φανεί και έρχεται από την μεριά της Νέας Αλικαρνασσού, καθώς ενδιαφερόμενοι για το εκεί Τοπικό Συμβούλιο που έσπευσαν να ενημερωθούν για τα επίσημα αποτελέσματα είδαν, έκπληκτοι, στο σχετικό βιβλίο να υπάρχει το όνομα ανθρώπου που δεν ήταν ΚΑΝ υποψήφιος ή τουλάχιστον η υποψηφιότητά του είχε απορριφθεί, κατά την ανακήρυξη των συνδυασμών από το Πρωτοδικείο.

Και όχι μόνο υπήρχε το όνομά του αλλά του καταχωρήθηκαν και 53 σταυροί προτίμησης!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και ο ίδιος ο "ψηφισθείς", όταν ενημερώθηκε, εξέφρασε την απορία του για το πώς συνέβη αυτό.

Πηγή: 

cretalive

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Ευρωεκλογές 2019, Κρήτη
SHARE:

24Media Network