Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας υφάρπαξε την ψήφο με ψέμματα

Με συγκέντρωση και ομιλία του προέδρου της Ν.Δ Βαγγέλη Μεϊμαράκη,σηματοδοτείται η επιστροφή της Ν.Δ στα ιστορικά γραφεία του κόμματος στην οδό Ρηγίλλης,Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Με συγκέντρωση και ομιλία του προέδρου της Ν.Δ Βαγγέλη Μεϊμαράκη,σηματοδοτείται η επιστροφή της Ν.Δ στα ιστορικά γραφεία του κόμματος στην οδό Ρηγίλλης,Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την ομιλία του στη Λάρισα

"Πάνω από όλα η Ελλάδα" διακήρυξε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στην Λάρισα και κάλεσε τους ψηφοφόρους να ακούσουν όλα τα κόμματα να κρίνουν και να συγκρίνουν.

"Εμείς θέλουμε να μας ακούσουν. Να ακούσουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις, να μας κρίνουν και να μας συγκρίνουν. Να κρίνουν και να συγκρίνουν όμως και αυτά που έλεγε ο Τσίπρας το Γενάρη πριν από τις εκλογές με όσα έκανε στους επτά μήνες που έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης και ρώτησε:"Ποιο κόμμα δείχνει αξιοπιστία, ποιο κόμμα μπορούν να εμπιστευτούν";

ADVERTISING

Ο κ. Μεϊμαράκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι εάν οι πολίτες συγκρίνουν τα κόμματα, "αν αυτό γίνει η ΝΔ θα είναι πρώτη στην προτίμηση όλων των Ελλήνων". Συνέχισε λέγοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξει ξανά κανένας και καμιά, θύμα του λαϊκισμού, του φανατισμού και της λάσπης: "Εμείς τους θέλουμε όλους γιατί η ΝΔ υπηρετεί την ενότητα των Ελλήνων. Πρόοδος δεν είναι εμμονή σε χρεοκοπημένες ιδεοληψίες, δεν είναι ο λαϊκισμός, αλλά η υπευθυνότητα".

Ζήτησε από τους ψηφοφόρους να δώσουν δύναμη στη Νέα Δημοκρατία για να σχηματιστεί σταθερή κυβέρνηση με προοπτική τετραετίας και διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι η ΝΔ μπορεί με ένα σχεδιασμό να βοηθήσει ώστε να βγούμε από την κρίση, ενώ προειδοποίησε ότι τα επόμενα δύο χρόνια είναι κρίσιμα. Δεσμεύτηκε δε, ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να δεχθεί τα επώδυνα μέτρα για τους αγρότες

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Μεϊμαράκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη φορολόγηση των αγροτών:

"Σε κάθε πόλη θα σας λέω κάθε ψέμα που είπε και σας υφάρπαξε την ψήφο. Υποσχόταν εδώ απο τη Θεσσαλία την ίδρυση τράπεζα ειδικού σκοπού για αγροτική παραγωγή, ΕΝΦΙΑ, αφορολόγητο κλπ.
Επτά μήνες μετά τα βλέπουμε τα αποτελέσματα μέχρι και μείωση συντάξεων, καμία από τις υποσχέσεις του δεν τήρησε. Γενάρη μας έλεγε δεν χρειάζεται χρήματα, θα συνεννοηθεί με έξω, θα παίζει νταούλια και θα χορεύουν πεντοζάλη οι αγορές. Επτά μήνες κάνει ακριβώς το αντίθετο, χρέωσαν τους Έλληνες 90 δις".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Βουλευτικές εκλογές 2015
SHARE:

24Media Network