Μεϊμαράκης: “Θα σύρουμε τον Τσίπρα σε εκλογές” – Παρών ο Καραμανλής στην ομιλία του

Μεϊμαράκης: “Θα σύρουμε τον Τσίπρα σε εκλογές” – Παρών ο Καραμανλής στην ομιλία του
Οι κ.κ. Καραμανλής και Μεϊμαράκης

Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Ζήτησε μεγάλη διαφορά και μεγάλο ποσοστό της ΝΔ στις ευρωεκλογές, αλλά και ισχυρή ευρωομάδα για να χειριστεί τις συνέπειες των Πρεσπών.

Το παρών στην προεκλογική εκδήλωση του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε μία ασυνήθιστη κίνηση, δείχνοντας τη σαφή στήριξη του.

Ο κ. Μεϊμαράκης στην ομιλία του αναφέρθηκε καταρχήν στον πολιτικό στόχο των ευρωεκλογών. “Στις 26 Μαϊου μιλούν οι πολίτες και εάν η διαφορά είναι μεγάλη και εάν το ποσοστό της ΝΔ είναι μεγάλο δε στέκεται η κυβέρνηση” είπε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: “Θα σύρουμε τον Τσίπρα σε εκλογές”. Αναφέρθηκε βεβαίως και στη συμφωνία των Πρεσπών και τη σημασία των ευρωεκλογών για τη μάχη που θα δοθεί κατά την ενταξιακή πορεία της γειτονικής χώρας στην ΕΕ. “Δώστε μας ισχυρή εντολή για να έχουμε μία ισχυρή ευρωομάδα ώστε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβουλίο να καταφέρουμε να μετριάσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις της συμφωνίας των Πρεσπών”, είπε.

Ο κ. Μεϊμαράκης έκανε αναδρομή στο 2015, τονίζοντας ότι η ΝΔ επί προεδρίας του με τη στάση της κράτησε τη χώρα στην Ευρώπη, αλλά και στο 2009 απευθυνόμενος και αναφερόμενος στον κ.Καραμανλή.

“Εμείς στη ΝΔ δεν λέμε ποτέ ψέματα και ποτέ δεν είπαμε λεφτά υπάρχουν και ποτέ δεν είπαμε θα σκίσουμε τα μνημόνια” σημείωσε και πρόσθεσε: “Εμείς λέμε την αλήθεια, για αυτό θέλω και οι πολίτες να φιλτράρουν αυτά που ακούνε πριν πάνε στην κάλπη”.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές της ΝΔ που εκλέγονται στη Βόρεια Ελλάδα και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές κατάγονται από την περιοχή ή κατοικούν στη Θεσσαλονίκη: Μαρία Σπυράκη, Κατερίνα Μάρκου, Γιάννης Ανδρουλάκης, Καλυψώ Γούλα, Βασιλική Λαζαράκου, Γιάννης Πάιδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα