Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στην Κηφισιά – “Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στην Κηφισιά – “Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας”
Άσκηση εκλογικού δικαιώματος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μαζί με το γιο του Κωνσταντίνο και την κόρη του Δάφνη άσκησε στην Κηφισιά το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ.

Στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο συνόδευσαν ο γιος του Κωνσταντίνος και η κόρη του Δάφνη, που επίσης άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στο ίδιο εκλογικό τμήμα.

Ο γιος του Κωνσταντίνος καθυστέρησε μάλιστα λίγο με τον κ. Μητσοτάκη να σχολιάζει: “Ελπίζω να μην το σκέφτεται”.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη συνέχεια σε δηλώσεις του ανέφερε: «Καταρχάς χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες. Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας, για υψηλότερους μισθούς, για περισσότερες και καλύτερες δουλειές, πιο αποτελεσματικό ΕΣΥ, για μια κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, μία πατρίδα πιο ισχυρή με προστατευμένα σύνορα.

Οι εκλογές είναι γιορτή της δημοκρατίας. Σήμερα η ευθύνη περνά στους πολίτες. Είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μία καλύτερη ημέρα. Να στο καλά και καλή ψήφο».

Στο ίδιο εκλογικό τμήμα βρισκόταν για να ψηφίσουν και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, αμφότεροι υποψήφιοι στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, καθώς και ο επίσης υποψήφιιος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα