Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις – Ποιοι έκλεψαν την παράσταση

Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις – Ποιοι έκλεψαν την παράσταση

Τα χαμόγελα περίσσευαν κατά την ορκωμοσία του νέου υπουργικού. Οι φωτογράφοι πολιόρκησαν τους νεόνυμφους Βασίλη Κικίλια και Τζένη Μπαλατσινού - Γαλάζιο φόρεμα επέλεξε η Ευγενία Μανωλίδου.

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12.30 η ορκωμοσία του νέου υπουργικού συμβουλίου. Οι νέοι υπουργοί έφτασαν από νωρίς στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους, τα παιδιά τους ή και μέλη της οικογένειάς τους.

Οι πρώτοι που έφτασαν ήταν ο Γιάννης Βρούτσης, ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Κώστας Καραμανλής, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Θόδωρος Σκυλακάκης, ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Προεδρικό ακριβώς στις 12.00 συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις για το στυλ της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Eurokinissi

 

Για ταχύτητα και γοργές διαδικασίες μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου και κρατώντας στο χέρι τον μικρό του γιο. «Ξεκινάμε από σήμερα δουλειά» είπε χαρακτηριστικά ο νέος υπουργός Επενδύσεων. Η κα. Μανωλίδου εντυπωσίασε επιλέγοντας ένα γαλάζιο φόρεμα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Ευγενία Μανωλίδου και ο μικρός γιος τους Eurokinissi

Γαλάζιο επέλεξε και η σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζή. Οι πρώτες κουβέντες του νέου υπουργού Περιβάλλοντος ήταν για σοβαρότητα και σεμνότητα, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τη ΔΕΗ.

Ο Κωστής Χατζηδάκης και η σύζυγός του Eurokinissi

 

Ο Βασίλης Κικίλιας ορκίστηκε υπουργός Υγείας και η Τζένη Μπαλατσινού δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του. Εντυπωσιακή, φόρεσε λευκό πουκάμισο, μαύρη παντελόνα και σανδάλια.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού Eurokinissi

 

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος:

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος Eurokinissi

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης με την πολυμελή οικογένειά του:

Ο Χάρης Θεοχάρης και η οικογένειά του Eurokinissi

 

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας, συνοδευόμενος από την οικογένειά του:

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του Eurokinissi

 

 

Παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις μέσω της Live blogging πλατφόρμας του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα