Παφίλης: "Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής ηγεσίας στο ΚΚΕ"

Παφίλης: "Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής ηγεσίας στο ΚΚΕ"

Κανένα θέμα αλλαγής ηγεσίας δεν τίθεται στο ΚΚΕ, τονίζει ο Θανάσης Παφίλης, ο οποίςο σημειώνει: "θα χτυπάμε την καμπάνα ακόμα κι αν ορισμένοι είναι κουφοί"

Στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 μίλησε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Θανάσης Παφίλης.

Ο κ. Παφίλης αρχικά εξήγησε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα ηγεσίας στο κόμμα.

"... Αν μπαίναμε σε κυβέρνηση", υποστήριξε, "θα μας υμνούσαν όλοι, ότι είμαστε οι πιο έξυπνοι, οι πιο καλοί, οι πιο καθαροί που βλέπουμε μακριά κλπ", αλλά "αυτό που πειράζει και ενοχλεί, είναι η ύπαρξη, η δράση του ΚΚΕ, το ότι οργανώνει το λαϊκό αγώνα, το ότι λέει την αλήθεια".

"Εμείς, όμως, θα χτυπάμε την καμπάνα, ακόμα και όταν ορισμένοι είναι κουφοί".

Παράλληλα η ΚΕ του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της υπογραμμίζει πως το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου είναι αρνητικό για το, λαό ενώ αποδίδει τις μεγάλες απώλειες που κατέγραψε το Κόμμα -σε αναντιστοιχία, όπως υποστηρίζει, με την απήχηση των θέσεων και της δράσης του- στην πίεση της λογικής ότι είναι δυνατόν να σχηματιστεί μια κυβέρνηση διαχείρισης της κρίσης, καθώς επίσης και στο κλίμα φοβίας και τρομοκρατίας για την έξωση της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Στην ανακοίνωσή της η ΚΕ του ΚΚΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζομένους και όλους όσοι "παρά τις πιέσεις και τους εκβιασμούς, άντεξαν και έδωσαν την ψήφο τους για μια ακόμη φορά στο ΚΚΕ", ενώ καλεί όλους εκείνους "που προτίμησαν αυτήν την φορά να ψηφίσουν αντί το ΚΚΕ, άλλα κόμματα και ιδιαιτέρα ΣΥΡΙΖΑ, να προβληματισθούν πολύ σοβαρά έστω και εκ των υστέρων".

Μεταξύ άλλων αναφορά γίνεται και στη σταθεροποίηση της εκλογικής δύναμης "της φασιστικής Χρυσής Αυγής" και τη «μετατροπή της σε κοινοβουλευτικό κόμμα".

SHARE:

24Media Network