Πάνος Καμμένος: Εις σάρκα μία, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Στιγμιότυπο από την 3η ψηφοφοριά για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Στιγμιότυπο από την 3η ψηφοφοριά για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

"Εις σάρκα μία, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ", δήλωσε ο κ. Καμμένος, σχολιάζοντας τις μετακινήσεις των υποψηφίων βουλευτών μεταξύ των δύο παρατάξεων.

"Οι τελευταίες μεταγραφές μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύουν, ότι τα δύο κόμματα έχουν ενωθεί εις σάρκα μία", δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας τις μετακινήσεις υποψηφίων βουλευτών.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο "αυτά που τους ένωναν στη Siemens, αυτά που τους ένωναν στην αλληλοκάλυψη των σκανδάλων, τους ενώνουν πλέον σε κοινά ψηφοδέλτια".

Τέλος ανέφερε, ότι το κόμμα του έχει ενωθεί "με τα πατριωτικά και δημοκρατικά κινήματα" και τόνισε: "Προχωράμε σε αυτές τις εκλογές δίνοντας τη λύση του αύριο".

Ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεργαστούν στο πλαίσιο μιας "Εθνικής Δημοκρατικής Συμμαχίας" με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας, το Λευκό, την Πυρίκαυστο Ελλάδα, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, ενώ συμμετέχουν επίσης "οι πατριωτικές δυνάμεις- ΠΑΚ ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητες Δημοτικές Κινήσεις, Πατριωτικό Μέτωπο".

Ακόμη, αναφέρεται ότι στα ψηφοδέλτια συμμετέχουν πολλοί πολιτευτές του Άρματος Πολιτών.

(Πηγή: ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Βουλευτικές εκλογές 2015
SHARE:

24Media Network