Παπούλιας: ''Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη''

ΑΘΗΝΑ-Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατάθεσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τη διερευνητική εντολή, Σάββατο 12 Μαΐου 2012. (EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατάθεσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τη διερευνητική εντολή, Σάββατο 12 Μαΐου 2012. (EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Δείτε το σύντομο διάλογο του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Ευάγγελου Βενιζέλου, έπειτα από την κατάθεση της διερευνητικής εντολής (Vid)

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρέδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την διερευνητική εντολή, σε μία ύστατη προσπάθεια συγκρότησης κυβέρνησης στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

''Υπάρχουν ψήγματα αισιοδοξίας, αλλά η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη'' τόνισε ο Κάρολος Παπούλιας, ενώ αναφέρθηκε στα δύσκολα ραντεβού της Ελλάδας την επόμενη εβδομάδα. Το Eurogroup, το Ecofin και τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

''Η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, συμφωνούν στην ανάγκη της δημιουργίας κυβέρνησης φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων με στόχο να μείνει η χώρα στο ευρώ. Όρος είναι η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ. Το έθεσα στον κ. Τσίπρα, δεν έχω λάβει σαφή απάντηση. Πιστεύω ότι εκεί πρέπει να εστιαστούν οι δικές σας προσπάθειες" δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποχώρησε από το προεδρικό μέγαρο χωρίς να κάνει δηλώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνάντηση Βενιζέλου - Παπούλια

SHARE:

24Media Network