Παρατηρήσεις Μεϊμαράκη στον σκηνοθέτη της ΕΡΤ: Ψήλωσε πολύ ξαφνικά ο κ. Τσίπρας; Είπαμε, εντάξει!

Παρατηρήσεις Μεϊμαράκη στον σκηνοθέτη της ΕΡΤ: Ψήλωσε πολύ ξαφνικά ο κ. Τσίπρας; Είπαμε, εντάξει!

Παρατηρήσεις για την "τηλεοπτική ανύψωση" του Αλέξη Τσίπρα, έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ξέσπασαν σε γέλια οι δημοσιογράφοι και ο ίδιος αποφάσισε να συνεχίσει το αστείο. Δείτε πώς σε ΒΙΝΤΕΟ

Παρατήρηση στον σκηνοθέτη της ΕΡΤ που είχε την ευθύνη για το ντιμπέιτ, έκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στα μέσα περίπου της τηλεμαχίας, ο οποίος σχολίασε πως το πλάνο έδειχνε τον Αλέξη Τσίπρα ψηλότερο.  

Ο πρόεδρος της ΝΔ κοίταξε το μόνιτορ και σχολίασε ” Ψήλωσε ο κ. Τσίπρας. Κύριε σκηνοθέτα σας παρακαλώ να μας δείχνετε ισοϋψείς “, είπε γελώντας. Ωστόσο το αστείο του δεν τέλειωσε εκεί και στη συνέχεια ο ίδιος άρχισε να λυγίζει τα πόδια και να κάνει βαθύ κάθισμα, ενώ οι δημοσιογράφοι στην απέναντι πλευρά ξέσπασαν σε γέλια.

“Θα παρακαλούσα τον σκηνοθέτη, επειδή βλέπω τον κύριο Τσίπρα, ψήλωσε πολύ, εε; Είπαμε εντάξει, ας μας έχει ισοϋψείς. Ξέρετε πόση ώρα το παρακολουθώ; Αλλά δεν ήθελα να πω τίποτα”, ήταν οι ακριβείς δηλώσεις, με τον Αλέξη Τσίπρα να ανταπαντά, ότι “δε νομίζω ότι το ύψος έχει σημασία και δεν μετράνε τώρα αυτά”.

Την ίδια στιγμή και εξερχόμενος του Ραδιομεγάρου, ο πρόεδρος της ΝΔ, απηύθυνε καταγγελίες εναντίον της διοίκησης της ΕΡΤ για τη διαχείριση του ντιμπέιτ, αλλά και για την αυξομείωση του ύψους, που όπως επεσήμανε ο ίδιος, ενημέρωσε σχετικώς σε διάλειμμα, πριν χρειαστεί να το τονίσει δημοσίως, ωστόσο δεν εισακούστηκε το αίτημά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα