ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ για Μάντζο: “Ταυτίζει μια δικηγορική πράξη με το σκάνδαλο Πάτση”

ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ για Μάντζο: “Ταυτίζει μια δικηγορική πράξη με το σκάνδαλο Πάτση”
ΠΑΣΟΚ EUROKINISSI

«Ο πανικός τους δεν κρύβεται και θα επιστρατεύσουν κάθε αθέμιτο μέσο για να πολεμήσουν το ΠΑΣΟΚ» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη, σε απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ μετά από δημοσίευμα που χαρακτηρίζει ως «δικηγόρο των funds» τον Δημήτρη Μάντζο.

«Τα στελέχη της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν αμετανόητοι τυχοδιώκτες», απαντά το ΠΑΣΟΚ στην Κουμουνδούρου μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για ταύτιση με τη ΝΔ στο «σύνδρομο Πάτση» υπέρ των funds, επικαλούμενο και σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας για τον Δημήτρη Μάντζο.

«Το κόμμα, που ψήφισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και αποτιμούσε δια στόματος του Αλέξη Τσίπρα ότι “25.000 πλειστηριασμοί δεν είναι και πολλοί”, που ενώ υποσχόταν “σεισάχθεια” παρέδωσε τα κόκκινα δάνεια εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στα funds και μαζί με τη Νέα Δημοκρατία έβαλαν ταφόπλακα στην προστασία της πρώτης κατοικίας που πέτυχε το ΠΑΣΟΚ το 2010, επιχειρεί να συμψηφίσει ένα δικηγορικό γραφείο που έχει εκπροσωπήσει εκατοντάδες δανειολήπτες στα δικαστήρια για την προστασία της περιουσίας τους, με το σκάνδαλο Πάτση.

Ταυτίζει δηλαδή μια δικηγορική πράξη με την εξαγορά από τον κ. Πάτση κόκκινων δανείων αξίας 62,7 εκατομμυρίων ευρώ έναντι μόλις 4,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο πανικός τους δεν κρύβεται και θα επιστρατεύσουν κάθε αθέμιτο μέσο για να πολεμήσουν το ΠΑΣΟΚ.

Σε αυτό, εξάλλου, ταυτίζονται πλήρως με τη Νέα Δημοκρατία», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

Και καταλήγει κάνοντας λόγο «για ψηφιακούς παρακρατικούς μηχανισμούς και μιντιακούς βραχίονες στην υπηρεσία τους», αφήνοντας αιχμή προς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι όφειλε «να έχει διαβάσει το μάθημα της κάλπης της 21ης Μαΐου».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα