"Πόρτα" και από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Ραχήλ Μακρή

The leader of Independent Greeks Panos Kammenos delivers speech at Vellidio conference center in Thessaloniki, Greece on Sep. 10, 2014. /            , ,   10 . 2014.
The leader of Independent Greeks Panos Kammenos delivers speech at Vellidio conference center in Thessaloniki, Greece on Sep. 10, 2014. / , , 10 . 2014. KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κοζάνης διαψεύδει τα δημοσιεύματα για Ραχήλ Μακρή. Τι αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση

Μετά τα "όχι" από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η μέχρι πρότινος βουλευτής Ραχήλ Μακρή ψάχνει όπως όπως κόμμα που θα της εξασφαλίσει την βουλευτική υποψηφιότητα.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κοζάνης απέρριψε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Ραχήλ Μακρή, τονίζοντας  ότι δεν συζητά "εκλογίστικου χαρακτήρα συνεργασίες".

Η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κοζάνης, έχει ως εξής:

"Σε σχέση με τα δημοσιεύματα για εκλογική κάθοδο της Ραχήλ Μακρή με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην περιφέρεια Κοζάνης, η Τοπική Επιτροπή Κοζάνης διευκρινίζει ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει κάνει πρόταση και προχωρά σε πολιτική και εκλογική συνεργασία μετωπικής προοπτικής με συγκεκριμένες αριστερές ανατρεπτικές δυνάμεις και αγωνιστές/τριες, δοκιμασμένες και σταθερές στον αγώνα για την ανατροπή της αντιδραστικής μνημονιακής πολιτικής των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για έξοδο από την ΕΕ, το ΔΝΤ και το ΝΑΤΟ, με αντικαπιταλιστικό και διεθνιστικό προσανατολισμό, που οριοθετούνται τόσο από τη διαχειριστική κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από την αδιέξοδη πολιτική του ΚΚΕ. Σε αυτή την κατεύθυνση, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, χωρίς να μοιράζει «πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης», δεν συζητά εκλογικίστικου χαρακτήρα συνεργασίες, αλλά καλεί όσους και όσες συμφωνούν, σε στήριξη αυτού του πλαισίου στις εκλογές και, πάνω από όλα, σε στράτευση και συσπείρωση ευρύτερων δυνάμεων στον αγώνα για μια εργατική και λαϊκή αντεπίθεση στις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν μετά τις εκλογές. Εκεί θα δοκιμαστούμε όλοι και όλες.

Τοπική Επιτροπή Κοζάνης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ".

Υπενθυμίζεται, ότι η κ. Μακρή, μετά το ναυάγιο της συνεργασίας της με τον ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας, όπως η ίδια αποκάλυψε, της πρότασης που δέχθηκε από την Κουμουνδούρου να κατέβει υποψήφια στη μονοεδρική των Γρεβενών, είχε προαναγγείλει επαφές με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κοζάνης, προκειμένου να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό της.

πηγή φωτογραφίας: sooc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλευτικές εκλογές 2015
SHARE:

24Media Network