Που "έκοψαν το νήμα" πρώτοι οι Γιώργος Καμίνης, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Γιάννης Μώραλης και Βασίλης Μιχαλολιάκος

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Σε ποια δημοτικά διαμερίσματα πήραν τις περισσότερους ψήφους οι Γιώργος Καμίνης και Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Γιάννης Μώραλης και Βασίλης Μιχαλολιάκος

Στο 1ο διαμέρισμα της Αθήνας (Εξάρχεια, Νεάπολη, Μουσείο και Πεδίο του Άρεως, Ευελπίδων, Άγιος Κων/νος, Άγιος Παύλος στην Πλατεία Βάθη, Ιστορικό Κέντρο, Ψυρρή, Πλάκα, Κουκάκι, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, Ιλίσια), με ποσοστό 59,82% και στο 6ο διαμέρισμα (Άνω Κυψέλη, Κυψέλη, Πλατεία Αμερικής και Πλατεία Αττικής) με ποσοστό 54,15%, πήρε τα μεγαλύτερα ποσοστά ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, που αναδεικνύεται εκ νέου νικητής στις δημοτικές εκλογές. Ο κ. Καμίνης λαμβάνει 29 έδρες.

Ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης έλαβε τα υψηλότερα ποσοστά στο 4ο διαμέρισμα (Τρεις Γέφυρες, Κάτω Πατήσια, Θυμαράκια, Σεπόλια, Άγιος Μελέτης, Λόφος Σκουζέ, Κολοκυνθού, Κολωνός, Ακαδημία Πλάτωνος) με ποσοστό 54,43% και στο 3ο διαμέρισμα (Μαρκόνι, Βοτανικός, Ρουφ, Κεραμεικός- Μεταξουργείο, Ελαιώνας, Θησείο, Κάτω και Άνω Πετράλωνα) με ποσοστό 53,36%. Ο κ. Σακελλαρίδης λαμβάνει πέντε έδρες.

Ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης λαμβάνουν από τέσσερις έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο, ενώ ο κ. Νίκος Σοφιανός και ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης λαμβάνουν από δύο έδρες. Από μία έδρα λαμβάνουν ο κ. Βασίλης Καπερνάρος, ο κ. Πέτρος Κωνσταντίνου και ο κ. Νίκος Αβραμίδης.

Ο κ. Γ. Μώραλης, νέος δήμαρχος Πειραιά από την 1η Σεπτεμβρίου, έλαβε τα μεγαλύτερα ποσοστά στο 4ο διαμέρισμα (59,45%) και στο 3ο διαμέρισμα (58,29%), λαμβάνοντας 21 έδρες. Ο κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος έλαβε το μεγαλύτερο ποσοστό (50,44%) στο 1ο διαμέρισμα Πειραιά και λαμβάνει τρεις έδρες.

SHARE: