Ραλλία Χρηστίδου: Θα στενοχωριόμουν αν εγώ τα είχα πάει καλύτερα και η παράταξη είχε υποστεί ήττα

Ραλλία Χρηστίδου: Θα στενοχωριόμουν αν εγώ τα είχα πάει καλύτερα και η παράταξη είχε υποστεί ήττα
Η Ραλλία Χρηστίδου σε προεκλογική συγκέντρωση στο Γαλάτσι Eurokinissi

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κατάφερε να εκλεγεί, μίλησε στην εκπομπή "To Lifestyle φταίει" για την εμπειρία της.

Η Ραλλία Χρηστίδου είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για τις ευρωεκλογές του 2019 με τον ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Μάρτιο. Έκτοτε ρίχτηκε στη μάχη των εκλογών από την οποία δεν βγήκε τελικά σε εκλόγιμη θέση. Για την εμπειρία της μίλησε στην εκπομπή «Το Lifestyle φταίει» του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6 το απόγευμα της Δευτέρας.

Η ίδια αναφέρθηκε στην απαιτητική προεκλογική περίοδος σημειώνοντας ότι «ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει ως τώρα και ήταν δύσκολα και τα αποτελέσματα». Ήταν μια δύσκολη διαδικασία, όπως είπε ενώ ξεκαθάρισε ότι κινήθηκε σε αυτά βάσει των εντολών που έδωσε το κόμμα για να κάνει έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα, ωστόσο το χάρηκε. «Θα αισθανόμουν φοβερή αμηχανία να έχω πάει πολύ καλύτερα και η παράταξή μου να έχει υποστεί ήττα» δήλωσε η ίδια και τόνισε ότι η σημερινή ημέρα, η επομένη των εκλογών θα πρέπει να είναι μία ημέρα σκέψης και ανάλυσης του εκλογικού αποτελέσματος.

«Είναι μια ημέρα που έχει να κάνει με τη σκέψη, να δούμε ποιοι άνθρωποι ήρθαν να ψηφίσουν τελικά, ποια πρόσωπα και ποια κόμματα επέλεξαν τελικά και τι ήθελαν να μοιραστούν μαζί μας με την ψήφο τους. Εγώ αυτό κάνω σήμερα» είπε χαρακτηριστικά. Όσο για το αν θα συνεχίσει την πολιτική της πορεία η ίδια άφησε τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Δεν μπήκα σε μία κατάσταση έκθεσης για να διαφημίσω τον εαυτό μου. Το έκανα για να βοηθήσω όσο μπορώ το κόμμα και την παράταξη στην οποία πιστεύω. Είμαι μέλος του κόμματος από το 2008, δεν είμαι μια τυχαία επιλογή. Ο ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να στηρίξω πριν από 5 χρόνια και το έκανα, μου ζήτησε να το κάνω τώρα και το έκανα και αν μου το ζητήσει και στο μέλλον θα το κάνω» δήλωσε μεταξύ άλλων η Ραλλία Χρηστίδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα