Σαρίδης: Μεταλλάχθηκε το κόμμα – Δεν άλλαξα εγώ

Σαρίδης: Μεταλλάχθηκε το κόμμα – Δεν άλλαξα εγώ
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Σαρίδης Eurokinissi

Τους λόγους της παραίτησής του από την Ένωση Κεντρώων αποκάλυψε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 o Γιαννης Σαρίδης. “Με απογοήτευσε ο Βασίλης Λεβέντης. Δεν ανέλαβε τις ευθύνες του” είπε.

“Δεν άλλαξα εγώ, το κόμμα μεταλλάχθηκε” είπε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο Γιάννης Σαρίδης, που ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ένωση Κεντρώων.

Εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του, λίγες μέρες μετά τις εκλογές, είπε οτι η στάση του προέδρου του κόμματος το βράδυ των εκλογών τον απογοήτευσε καθώς ο Βασίλης Λεβέντης ουσιαστικά δεν ανέλαβε τις ευθύνες που έπρεπε και τα έριξε όλα στους πολίτες και στις ηγεσίες των κομμάτων και στα ΜΜΕ , ξεχνώντας ότι κάθε εβδομάδα εμφανιζόταν σε κάποιο τηλεοπτικό στούντιο.

Κατά τον κ. Σαρίδη, η Ένωση Κεντρώων μπήκε στη Βουλή τον Σεπτέμβριο του 2015 με κάποιες αρχές τις οποίες δεν υποστήριξε. Παρ όλ αυτά, όπως είπε, ο ίδιος κράτησε όρθιο κοινοβουλευτικά το κόμμα μέχρι και την τελευταία στιγμή.

“Από τον Σεπτέμβριο του 2018 ο πρόεδρος με είχε διαγράψει απλά δεν μπορούσε να το  υλοποιήσει γιατί είχε ανεξαρτητοποιηθεί ο Φωκάς”, είπε και πρόσθεσε πως από εκείνο το διάστημα δεν συμμετείχε σε κομματικές εκδηλώσεις.

“Παρόλο που ουσιαστικά ήμουν εκτός του κόμματος, το στήριξα και δεν έκανα καμιά κίνηση για ίδιον όφελος” πρόσθεσε.

Συμπλήρωσε πως η Ένωση Κεντρώων “δεν έφερε νέους ψηφοφόρους με τις κινήσεις και την πολιτική της, κάποιος έχει ευθύνη γι αυτό και κάποια στιγμή δεν μπορούμε να είμαστε αλαζονικοί, πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας”.

Ο κ. Σαρίδης αποκάλυψε επίσης οτι έχει κάνει συζητήσεις με εξωκοινοβουλευτικά κόμματα όπως οι “Πειρατές” (απο τον Δεκέμβρη του 18) και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει συζήτηση με τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα