ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το κόμμα Ένωση Κεντρώων του οποίου ιδρυτής είναι ο Βασίλης Λεβέντης.

Βασίλης Λεβέντης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη μάχη με τον κορονοϊό - Το μήνυμά του για το Πάσχα

Βασίλης Λεβέντης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη μάχη με τον κορονοϊό - Το μήνυμά του για το Πάσχα

Την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στις κάμερες μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, και έστειλε τις δικές του ευχές για το φετινό Πάσχα.

Βασίλης Λεβέντης

Βασίλης Λεβέντης: Στη ΜΕΘ για 25η μέρα - Αισιοδοξία για την υγεία του

Στη ΜΕΘ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσεί από κορονοϊό. Ενθαρρυντικά νέα για την πορεία της υγείας του. 'Εχει ανοίξει τα μάτια του και ανταποκρίνεται σε όσα του λένε οι γιατροί.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Τα “σπάει” ο Βασίλης Λεβέντης με τον Μάριο Γεωργιάδη στην Ένωση Κεντρώων;

Ο γιος του ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων δεν πρόκειται να μπει σε δημόσια αντιπαράθεση με τον πατέρα του, οι φήμες όμως τον φέρνουν να λαμβάνει αποστάσεις από το κόμμα του οποίου υπήρξε βουλευτής.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης

Γιατί ο Βασίλης Λεβέντης παραμένει αρχηγός, παρά τις εισηγήσεις

“Θα παραμείνω μέχρι να πεθάνω, η Ένωση Κεντρώων θα αναστηθεί και πάλι” διαμηνύει ο ιδρυτής της, σε όσους του εισηγούνται να παραδώσει την ηγεσία και να μείνει στο πλευρό του νέου αρχηγού. “Ο Μάριος Γεωργιάδης θα ήταν η λύση” επιμένουν στελέχη.

Εκλογές 2019: Η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ένωσης Κεντρώων

Εκλογές 2019: Η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ένωσης Κεντρώων

Η Ερμιόνη Κατσίφα δήλωσε ότι κατεβαίνει με την Ένωση Κεντρώων γιατί καταδικάζει τα άκρα και κάθε πράξη βίας και για να δείξει ότι η οικογένεια Κατσίφα δεν έχει καμία σχέση με ακραίες οργανώσεις.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης

Λεβέντης: Απορώ που ο λαός ψήφισε Βαρουφάκη και Βελόπουλο

Την απορία του για το ότι ο λαός ψήφισε τον Βαρουφάκη "που κατέστρεψε την ελληνική οικονομία" και τον Βελόπουλο που "μοίραζε αυτόγραφα με τον Χριστό" εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Πρόεδρος της ΕΚ την ώρα της ψηφοφορίας

Λεβέντης: "Το μήνυμα των εκλογών είναι, να τιμωρηθούν τα κόμματα που ψήφισαν Πρέσπες"

"Το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη ήταν νοσηρό και καμηλό. Έπεσαν πολύ χαμηλότερα από ότι περίμενε ο κόσμος και αντί να οξύνουν και να φανατίσουν το κλίμα, πιστεύω ότι θα υποστούν και οι δύο ράπισμα" σημείωσε επίσης ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019.

Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με 153 "ναι" - Υπερψήφισε ο Σαρίδης

Απούσα από την διαδικασία στη Βουλή η υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων, η οποία διαλύεται σε περίπτωση διαγραφής του Γιάννη Σαρίδη. Συνολικά ψήφισαν 289 βουλευτές, εκ των οποίων καταψήφισαν οι 136. Τσίπρας: "Ο Μητσοτάκης πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος".

O Γιώργος Ρωμανιάς

Ο Ρωμανιάς υποψήφιος με τον Λεβέντη

Ανακοινώθηκε στη συγκέντρωση που είχε στον Πειραιά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Ακολουθεί γυναίκα-έκπληξη. "Φαίνεται πως είμαστε μικροί για τον Ρωμανιά", σχολίασε στον News 24/7 στους 88,6 ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης

Λεβέντης: Και ο αδερφός μου να υπέγραφε τη Συμφωνία των Πρεσπών θα τον πήγαινα στη δικαιοσύνη

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Είσαι στον αέρα" στον News 24/7 στους 88,6 απαντώντας στις ερωτήσεις των ακροατών - Ξεχώρισαν οι απαντήσεις του για τις Πρέσπες, και τους όρους που θέτει για μια μετεκλογική συνεργασία ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως θα είναι στην επόμενη Βουλή.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στην εκπομπή "Είσαι στον αέρα"

News 24/7 στους 88,6: O Βασίλης Λεβέντης απαντά στους ακροατές

LIVE EIKONA: Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων βρίσκεται στο στούντιο του News 24/7 στους 88,6 και απαντά στις ερωτήσεις των ακροατών για όλα τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. Στείλτε τις ερωτήσεις σας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης

Λεβέντης: Χρέος της επόμενης Βουλής να ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, από το βήμα της Βουλής κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, ότι αγνοεί τον λαό, σημειώνοντας πως "η Βουλή λειτουργεί έναντι της βούλησης της κοινωνίας".

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, κατά τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Λεβέντης: Η ΝΔ προσεύχεται να περάσει ο Τσίπρας την Συμφωνία των Πρεσπών

"Πάντα η Νέα Δημοκρατία ήταν υπέρ της συνθετης ονομασίας" ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και συμπλήρωσε ότι "δεν μπορει να αντέξει μια κυβέρνηση έχοντας περιζώματα".

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, κατά τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Λεβέντης: Και να κυρωθεί, θα ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών

«Τι θα απαντήσουμε στην Ιστορία; Ονομάζετε εθνική γραμμή τις υποχωρήσεις» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατά την συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης

Λεβέντης: Αυτή η κυβέρνηση είναι καλό να τερματίσει το συντομότερο τον βίο της

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων από το βήμα της Βουλής κατηγόρησε την κυβέρνηση, ότι "ονόμασε εθνική γραμμή τα λάθη του παρελθόντος" και ανέφερε πως "ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει ότι στο θέμα αυτό δεν έχει τον λαό μαζί του αλλιώς θα έκανε δημοψήφισμα".

Ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης

Σαρίδης: Δεν εντάσσομαι στον ΣΥΡΙΖΑ, θα καταψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σε δήλωσή του μετά την ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό του 2019, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, που υπερψήφισε, ξεκαθάρισε πως δεν αποχωρεί από το κόμμα στο οποίο ανήκει.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης

Ο Γεωργιάδης της Ένωσης Κεντρώων κλείνει το μάτι στη ΝΔ

Τη διάθεση του για μετεκλογική συνεργασία και δη άνευ όρων με τη ΝΔ εξέφρασε ο βουλευτής της ΕΚ και θετός γιος του Βασίλη Λεβέντη μιλώντας στο γαλάζιο συνέδριο. “Δεν ζητάμε υπουργεία, δεν καιγόμαστε για καρέκλες αλλά για μεταρρυθμίσεις” τόνισε.

Λεβέντης: Θα ψηφίσουμε υπέρ της απλής αναλογικής, αλλά αμφιβάλλω αν θα περάσει

Λεβέντης: Θα ψηφίσουμε υπέρ της απλής αναλογικής, αλλά αμφιβάλλω αν θα περάσει

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, σε δηλώσεις του στον News 24/7 στους 88,6 είπε, πως η Ένωση Κεντρώων θα πάρει μέρος στη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, αλλά με πρόθεση να γίνει ουσιαστικά.

O Βασίλης Λεβέντης

Σχέδιο αποστασίας σε βάρος της Ένωσης Κεντρώων βλέπει ο Λεβέντης

Με αφορμή την προαναγγελία ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Αριστείδη Φωκά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κάνει λόγο για σχέδιο αποστασίας και ανωμαλίας σε εξέλιξη και δηλώνει ότι θα κανει το παν για να κρατηθεί η ΚΟ

Ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς

Ανεξαρτητοποιείται ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την ΚΟ της ΕΚ ανακοίνωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο βουλευτής της Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης. Χαμός στην ΚΟ της ΕΚ για Σαρίδη, ο οποίος προκαλεί Λεβέντη να τον διαγράψει - Με πέντε βουλευτές μένει ο Λεβέντης, τέσσερις αν ανεξαρτητοποηθεί και ο Σαρίδης