Σταθάκης: "Οι ωραίοι αγώνες δεν έχουν πάντα ευτυχή κατάληξη"

Ο Γιώργος Σταθάκης
Ο Γιώργος Σταθάκης EUROKINISSI

"Παραδίδουμε την διακυβέρνηση της χώρας όντας υπερήφανοι για το έργο μας. Με γεμάτα τα ταμεία του κράτους και βελτιωμένη την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας", είπε μεταξύ άλλων ο απερχόμενος Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

«Οι ωραίοι αγώνες δεν έχουν πάντα και ευτυχή κατάληξη», αναφέρει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης σε δηλώσεις του για τα αποτελέσματα των εκλογών. «Με τις πρόσφατες εκλογές ο ελληνικός λαός επέλεξε νέα κυβέρνηση με καθαρή λαϊκή εντολή», προσθέτει ο κ. Σταθάκης.

«Ταυτόχρονα, ο λαός επέλεξε να δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ τον ρόλο μιας ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παραδίδουμε την διακυβέρνηση της χώρας όντας υπερήφανοι για το έργο μας. Με γεμάτα τα ταμεία του κράτους, βελτιωμένη, σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας, με εδραιωμένη τη θέση τη χώρας μας εντός του σκληρού πυρήνα της ΕΕ και την γεωπολιτική της θέση αναβαθμισμένη».

ADVERTISING

«Θα ήθελα, καταλήγει, να ευχαριστήσω τους χιλιάδες ψηφοφόρους, που ανάδειξαν για άλλη μια φορά τον ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο κόμμα στο νομό Χανίων και όσες και όσους, μέσα από την επιλογή τους αυτή, με στήριξαν και εμένα προσωπικά με τον σταυρό προτίμησης τους σε αυτές τις εκλογές. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες των Χανιών, που μου έκαναν την τιμή να τους εκπροσωπώ στο ελληνικό κοινοβούλιο τα τελευταία 7 χρόνια».

Παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις μέσω της Live blogging πλατφόρμας του News 24/7

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εθνικές Εκλογές 2019, Εκλογές 2019, Κρήτη, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Οι 158 βουλευτές που εκλέγονται με τη Νέα Δημοκρατία

Ερντογάν σε Μητσοτάκη: "Δεν επιθυμούμε να βιώσουμε δυσκολία σε Μεσόγειο - Αιγαίο την επόμενη περίοδο"

Μακάριος Λαζαρίδης: "Πιστεύω στον Μητσοτάκη. Όπως έβαλε σε τάξη το κόμμα, θα βάλει και την Ελλάδα"

SHARE:

24Media Network