ΣΥΡΙΖΑ για ΕΚΤ: Διαψεύδονται όσοι έσπειραν φόβο και πανικό

ΣΥΡΙΖΑ για ΕΚΤ: Διαψεύδονται όσοι έσπειραν φόβο και πανικό
EUROKINISSI

Πώς χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις ανακοινώσεις Ντράγκι για την αγορά ομολόγων από την ΕΚΤ

"Σημαντική απόφαση την οποία και θα αξιοποιήσει η επόμενη ελληνική κυβέρνηση προς όφελος της χώρας", χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις ανακοινώσεις του προέδρου της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.

"Με τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της ΕΚΤ, διαψεύδονται όσοι έσπειραν τον φόβο και τον πανικό", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι ο κ. Ντράγκι με τη σημερινή ανακοίνωση του προγράμματος αγοράς ομολόγων απάντησε στις ακραίες περιοριστικές πολιτικές, τασσόμενος υπέρ της ποσοτικής χαλάρωσης, διαφοροποιούμενος από τις ακραίες νεοφιλελεύθερες φωνές στις οποίες δυστυχώς συγκαταλέγεται και ο κ. Σαμαράς.

Όλοι γνωρίζουν πώς κινήθηκε ο απερχόμενος πρωθυπουργός, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι ο κ. Σαμαράς αντί να ταχθεί υπέρ της "ποσοτικής χαλάρωσης", στάθηκε απέναντι, συμπαραταγμένος με την κ. Μέρκελ.

Είναι χαρακτηριστικό, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, πως τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο κ. Σαμαράς κορύφωσε την κινδυνολογική προπαγάνδα, προσδοκώντας ότι έτσι θα μετριάσει το μέγεθος της επερχόμενης εκλογικής του συντριβής. Ο ελληνικός λαός με ωριμότητα και ψυχραιμία θα προχωρήσει μπροστά. Η ελπίδα έρχεται, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, η Ευρώπη προχωρά, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλευτικές εκλογές 2015, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία, Αντώνης Σαμαράς, Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ντράγκι: Τον Ιούλιο στο πρόγραμμα της ΕΚΤ η Ελλάδα, αφού πληρώσει τα ομόλογα που λήγουν

ΕΚΤ: Αμετάβλητο στο 0,05% το βασικό επιτόκιο

SHARE:

24Media Network