ΣΥΡΙΖΑ: Το ΠΑΣΟΚ θέλει αναβίωση της συγκυβέρνησής του με τη ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Το ΠΑΣΟΚ θέλει αναβίωση της συγκυβέρνησής του με τη ΝΔ
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δηλώσεις στελεχών του περί συγκυβέρνησης.

Με ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σχολιάζει δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ περί συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.

Όπως επισημαίνει η Κουμουνδούρου, «τα αλλεπάλληλα μηνύματα των στελεχών του επιβεβαιώνουν πως το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει αντιπολίτευση σε μία ανεξέλεγκτη ΝΔ αλλά αναβίωση της συγκυβέρνησής τους».

Σημειώνεται πως η Μιλένα Αποστολάκη, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του MEGA «αν σας πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ελάτε να κυβερνήσουμε, θα του πείτε δεν ερχόμαστε ή να μην είσαι εσύ πρωθυπουργός;» απάντησε:

«Θα του πούμε, βεβαίως πάμε να κυβερνήσουμε», σημειώνοντας βέβαια ότι κάτι τέτοιο θα γίνει με ένα πρωθυπουργό κοινής αποδοχής. «Προγραμματικό πλαίσιο, τρία πράγματα αδιαπραγμάτευτα, τα υπόλοιπα διαπραγματεύσιμα και τρίτο πρόσωπο –πολιτικό- κοινής αποδοχής» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Μετά την κα Μπατζελή και η εκλεγμένη βουλευτής κα Μιλένα Αποστολάκη παραδέχθηκε πως το ΠΑΣΟΚ «βεβαίως» θα μπορούσε να κυβερνήσει με τη ΝΔ. Τα αλλεπάλληλα μηνύματα των στελεχών του επιβεβαιώνουν πως το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει αντιπολίτευση σε μία ανεξέλεγκτη ΝΔ αλλά αναβίωση της συγκυβέρνησής τους».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα