Θεοχαρόπουλος: Ο κόσμος πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει προοδευτική ή συντηρητική διακυβέρνηση

Θεοχαρόπουλος: Ο κόσμος πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει προοδευτική ή συντηρητική διακυβέρνηση
Θ. Θεοχαρόπουλος Eurokinissi

Ο Υπουργός Τουρισμού τάχθηκε υπέρ της προοδευτικής συμμαχίας, εκτιμώντας ότι θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή είναι που θα συσπειρώσει την Αριστερά.

“Χορηγοί της δεξιάς είναι αυτοί που λένε ότι θα συνεργαστούν μαζί τους και θα δώσουν ψήφο ανοχής”. Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο Υπουργός Τουρισμού, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και πρόσθεσε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι αναντίστοιχο με τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου.

Τάχθηκε υπέρ της προοδευτικής συμμαχίας, εκτιμώντας ότι θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή είναι που θα συσπειρώσει την Αριστερά.

“Τη μάχη τη δίνεις για να την κερδίσεις. Ο κόσμος πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει προοδευτική ή συντηρητική διακυβέρνηση” είπε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο νότιο τομέα της Β’ Αθηνών.

“Στον κόσμο υπάρχει φόβος για τον κ. Μητσοτάκη αλλά η προσδοκία κερδίζει” και καταλόγισε στη ΝΔ τις διαχρονικές παθογένειες στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα της χώρας.

Σημείωσε επίσης με την ιδιότητα του Υπουργού ότι είναι αισιόδοξα τα μηνύματα στον ελληνικό τουρισμό, τονίζοντας ότι πρέπει να διευρυνθούν τα πεδία του όπως πχ στον συνεδριακό τουρισμό και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου με την ανάδειξη κι άλλων προορισμών. Υπογράμμισε τέλος ότι φέτος υπάρχει ανταγωνισμός από Τουρκία και Αίγυπτος αλλά ότι η Ελλάδα καταφέρνει να ανταπεξέλθει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα