Θεσσαλονίκη: Καταγγελία από την "Ελληνική Λύση" περί μη διάθεσης των ψηφοδελτίων της

Ο Κυριάκος Βελόπουλος σε εκλογικό τμήμα
Ο Κυριάκος Βελόπουλος σε εκλογικό τμήμα MOTIONTEAM

Σε ανακοίνωσή της η "Ελληνική Λύση" σημειώνει ότι σε συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα δεν δόθηκαν ψηφοδέλτια. Αναλυτικά όσα σημειώνει.

Καταγγελίες πολιτών, λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες της εκλογικής αναμέτρησης, που κατατέθηκαν και "εγγράφως" στο κόμμα, σύμφωνα με τις οποίες σε ορισμένα εκλογικά τμήματα παρατηρήθηκε ότι δεν δίνονται ψηφοδέλτιά της στους ψηφοφόρους, επικαλείται σε ανακοίνωσή της η "Ελληνική Λύση".

Καταγγέλλει δε τέτοιες πρακτικές, κάνει αναφορά σε συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα και προειδοποιεί ότι είναι αναγκασμένη να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων "ενεργούν με δόλο".

"Είναι ντροπή για το πολιτικό σύστημα οι καταγγελίες που έφτασαν στο κόμμα μας. Στη Θεσσαλονίκη, στο 7ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς, στην Τριανδρία στο 523ο εκλογικό τμήμα, δεν δίνουν ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης. Δεχόμαστε καταγγελίες από όλη την Ελλάδα! Ντροπή τους" τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση και επισημαίνεται: "Οι καταγγελίες που είναι στη διάθεση του κόμματος, έχουν κατατεθεί εγγράφως και εξ αυτού του γεγονότος το κόμμα μας είναι αναγκασμένο να κινηθεί δικαστικά σε βάρος όλων αυτών που ενεργούν με δόλο, καταστρατηγώντας κάθε δημοκρατική ηθική".

Παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις μέσω της Live blogging πλατφόρμας του News 24/7.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Εθνικές Εκλογές 2019, Ελληνική Λύση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εθνικές εκλογές 2019: Πώς εξασφαλίζεται η αυτοδυναμία - Τα σενάρια μετά το exit poll

Εκλογές 2019: Αυτά είναι τα 15 λάθη που μπορούν να ακυρώσουν το ψηφοδέλτιό σας

Εκλογές 2019: Φίδι προκάλεσε πανικό σε εκλογικό τμήμα

SHARE: