Θωμάς Ζάμπρας στο NEWS 24/7: Οι εκλογές μέσα από τη ματιά ενός stand up comedian

Θωμάς Ζάμπρας στο NEWS 24/7: Οι εκλογές μέσα από τη ματιά ενός stand up comedian
Ο κωμικός stand-up, Θωμάς Ζάμπρας

Ο κωμικός stand-up, Θωμάς Ζάμπρας, μίλησε στην εκπομπή του NEWS 24/7 για τις επικείμενες εκλογές, από τη δική του, χαρακτηριστική σκοπιά.

Μια πιο “ανάλαφρη” νότα στο προεκλογικό κλίμα ήρθε να δώσει ο κωμικός stand-up, Θωμάς Ζάμπρας στην εκπομπή του NEWS 24/7 για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Με τον χαρακτηριστικό του τρόπο, ο Θωμάς Ζάμπρας μίλησε για το περιβόητο debate των προηγούμενων ημερών και πόσο… ανιαρό ήταν ακόμη και για τους κωμικούς αφού, όπως είπε, “δεν έδωσε ειδήσεις”. Ωστόσο, πρόσθεσε, οι εκλογές θα είναι εκείνες που θα του δώσουν υλικό.

Το επόμενο βίντεο του Θωμά Ζάμπρα θα εστιάζει στους “πολιτικούς του TikTok”, τα κίνητρά τους πίσω από αυτό, αλλά και γιατί -κατά τη γνώμη του- δεν βγάζει κανένα νόημα αυτή η πρακτική.

“Θα ήταν πιο αποτελεσματικό να πεις ότι θα φτιάξω μια χώρα πιο φιλική προς τους νέους, παρά να πας να κάτσεις μαζί τους, είναι χαζό”, τόνισε.

Η αποχή στις εκλογές

Πέραν της ιδιότητάς του που προσελκύει κατά βάση νέους ανθρώπους, ο Θωμάς Ζάμπρας είναι κι εκείνος μέλος της νεολαίας. Έχοντας επαφή με αυτούς, εκτίμησε ότι το ποσοστό αποχής των νέων στις εκλογές θα είναι υψηλό, αν κι εκείνος βλέπει να υπάρχει μεγάλη πρόθεση των νέων να πάνε να ψηφίσουν.

“Υπάρχουν πολλά πρακτικά θέματα στο να πάνε οι νέοι να ψηφίσουν. Αδιαφορούν στις δουλειές αν θα πάνε οι εργαζόμενοι να πάνε να δουλέψουν”, δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ έθεσε και το ζήτημα των νέων που θα εργάζονται στη σεζόν και δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν.

Σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις που γίνονται κατά καιρούς περί χρηματισμού των κωμικών για να στηρίξουν κάποιο πολιτικό πρόσωπο μέσω της δουλειάς τους, ο Θωμάς Ζάμπρας θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν συμφέροντα και “κανένας κωμικός δεν είναι χρηματισμένος”.

“Θέλουν ενδεχομένως να εκφράσουν την άποψή τους, αλλά κυρίως, θέλουν να κάνουν κωμωδία”.

Παρακολουθήστε όλη την εκπομπή του NEWS24/7

Εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις, για την εκλογική αναμέτρηση

Πού Ψηφίζω: Μάθε που ψηφίζεις, βρες το εκλογικό σου διαμέρισμα

Αποτελέσματα Εκλογών 2023: Αναλυτικά τα αποτελέσματα με χάρτη επικράτειας και περιφερειών για τις εθνικές εκλογές 2023

Pollitics – Όλες οι δημοσκοπήσεις σε μία σελίδα με αναλυτικά γραφήματα

Live Εκπομπή εκλογών 2023: Δες τις εκλογές αλλιώς

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα