Τι συμβαίνει με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Τι συμβαίνει με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) Eurokinissi

Διαβάστε στο ρεπορτάζ του NEWS 247 ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει η επιτροπή ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ. Τι συμβαίνει με τον Νίκο Κοτζιά

Το κλείσιμο των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε τελικά πως μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Καταρχάς αυτό που απασχολεί την επιτροπή ψηφοδελτίων και τον Αλέκο Φλαμπουράρη είναι η σειρά των υποψηφίων στην Β΄ Αθήνας. Τον περασμένο Ιανουάριο ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκλέξει 19 βουλευτές, οπότε σε κάθε περίπτωση μόνο οι 15 πρώτοι θα μπορούν να θεωρούνται σίγουροι για την είσοδό τους στην επόμενη Βουλή.

Οι πληροφορίες θέλουν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να είναι επικεφαλής στην Β΄ Αθήνας και στην δεύτερη θέση να τοποθετείται το Παναγιώτης Κουρουμπλής. Θα ακολουθήσουν ο Νϊκος Παππάς και ο Πάνος Σκουρλέτης.

Σε εκλόγιμες θέσεις, θα βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες, η Αννέτα Καββαδία και η Βασιλική Κατριβάνου από τους «53+».

Σε μη εκλόγιμη θέση αναμένεται να τοποθετηθούν τόσο η Ραλία Χρηστίδου όσο και η Ταμίλα Κουλίεβα.

Στην Α΄ Αθήνας επικρατέστερος για την πρώτη θέση φέρεται να είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης και αναμένεται να ακολουθήσουν οι Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης και Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Ερωτηματικό αποτελεί ακόμα ποια ονόματα θα τοποθετηθούν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας με μόνο τον Γιάννη Δραγασάκη να φαίνεται να έχει κλειδώσει για την πρώτη θέση. Σε εκλόγιμες θέσεις αναμένεται να είναι η Θεανώ Φωτίου η Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο Κώστας Βεργόπουλος και ο Κώστας Γαβρόγλου.

Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας θα βρίσκεται, εκτός απροόπτου και ο Νίκος Κοτζιάς, αν και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε εμπλοκή το πρωί με την υποψηφιότητά του, καθώς φέρεται να ζήτησε να συμμετέχουν στις λίστες σε εκλόγιμες θέσεις και συνεργάτες του από την κίνηση ΠΡΑΤΤΩ.

Πέρα από τον Νίκο Τόσκα στην Β΄ Αθήνων, πολύς λόγος έγινε για τον στενό συνεργάτη του Κώστα Καραχάλιο, οποίος είναι μέλος της κίνησης. Οι πληροφορίες τον ήθελαν να τοποθετείται στην Α΄ Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα