Την Τρίτη στον ΣΚΑΪ o Αλέξης Τσίπρας - Τι έγραψε στα social media

Συνέντευξη Τσίπρα

"«Αποφάσισα λοιπόν τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Κι' εκεί, σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την Τρίτη ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα είναι στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ όπως ενημέρωσε μέσω των λογαριασμών του σε Facebook και Twitter.

Στις αναρτήσεις του ο πρωθυπουργός αναφέρει πως η "αποφυγή" από πλευράς του κ. Μητσοτάκη μιας τηλεοπτικής αντιπαράθεσης τον οδήγησε στο να αποφασίσει να δώσει μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και να εκθέσει «τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ.»

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Τσίπρα:

«Ο κ. Μητσοτάκης τόσο καιρό, αποφεύγει την προγραμματική αντιπαράθεση. Δε θέλει debate, γιατί δεν θέλει οι πολίτες να ακούσουν τι πρεσβεύει ο καθένας. Ποιο πρόγραμμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη, τις φορολογικές ελαφρύνσεις, τις συντάξεις, τις αυξήσεις στους μισθούς, το κοινωνικό κράτος. Και ποιο είναι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ, που ο κ. Μητσοτάκης εξωραΐζει με διαφημιστικά ευχολόγια, προκειμένου να κρύψει την επιστροφή στα πιο σκοτεινά χρόνια της λιτότητας που απεργάζεται. Η προγραμματική αντιπαράθεση όμως, δε θα αποφευχθεί όσο και να το θέλει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κρύβεται, ούτε φοβάται. Έχουμε επιχειρήματα, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, "θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί". Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, «πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς...". Του είπα δεν έχεις άδικο.

Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ.

Να ακουστούν και εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας, Εκλογές 2019, Εθνικές Εκλογές 2019, Debate
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: Στις 7 Ιουλίου να είσαι εκεί - Αποφασίζουμε για τη ζωή μας

Τσίπρας για ΝΔ: Υποκρισία και εθνικά ψεύδη για το Μακεδονικό

Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ: Τα 10 χρόνια που άλλαξαν την Ελλάδα

SHARE:

24Media Network