Το “άβολο” σαρδάμ Βαρουφάκη στο Ηράκλειο: “Φίλες και φίλοι, συνοδοιπόροι, συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ”

Το “άβολο” σαρδάμ Βαρουφάκη στο Ηράκλειο: “Φίλες και φίλοι, συνοδοιπόροι, συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ”
Γιάνης Βαρουφάκης eurokinissi

Γέλιο και αμηχανία προκάλεσε η αναφορά Βαρουφάκη σε "φίλες, φίλους, συνοδοιπόρους και συντρόφισσες του ΣΥΡΙΖΑ". "Έχω και εγώ τα τραύματά μου, όπως όλοι μας" είπε στη συνέχεια.

Έντονη αμηχανία προκάλεσε σε όσους βρέθηκαν στη συγκέντρωση του Γιάνη Βαρουφάκη στο Ηράκλειο η κατά λάθος αναφορά του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 στους… συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ενώ μιλούσε στους συγκεντρωμένους τους απευθύνθηκε προσφωνώντας τους ως “φίλες και φίλοι, συνοδοιπόροι, συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ“.

Όπως ήταν φυσικό, αυτό το “σαρδάμ” προκάλεσε έντονη αμηχανία στον ίδιο αλλά και γέλιο στους συγκεντρωμένους.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 αφού αντιλήφθηκε το τι ακριβώς είπε, συνέχισε λέγοντας: “Είδατε; Είδατε τι παθαίνει κάποιος όταν έχει καεί; Ξέρετε τι σημαίνει να έχεις μπει στον ΣΥΡΙΖΑ, να τον έχεις πιστέψει, να έχεις δώσει τον καλύτερό σου εαυτό, να έχεις φτάσει στο σημείο να εμπιστευτείς τους συντρόφους σου με τη ζωή σου; Να μπαίνεις στο Eurogroup να δίνεις τον καλό αγώνα για όλους και να συνειδητοποιήσεις πως οι ίδιοι οι σύντροφοί σου πάνε στον Ντράγκι και λένε “μην τον ακούς αυτόν, εμείς θα τα βρούμε”. Έχω και εγώ τα τραύματά μου, όπως όλοι μας“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα