Τσίπρας: Εμπιστευόμαστε τους νέους για να ξαναμπεί το φίδι στην τρύπα του

Τσίπρας: Εμπιστευόμαστε τους νέους για να ξαναμπεί το φίδι στην τρύπα του
Στιγμιότυπο από ομιλία Τσίπρα στην Κοζάνη

"Ό,τι κι αν σου πουν, εσύ έχεις τη δύναμη. Εμπιστευόμαστε τους νέους. Στις προηγούμενες εκλογές μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και εμείς τους ανταποδώσαμε καθιερώνοντας την ψήφο στα 17", είπε ο πρωθυπουργός, κάνοντας και ειδική μνεία στο σποτ του Υποχθόνιου.

Ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνεται εκ νέου στους νέους ψηφοφόρους, λίγο πριν τις κρίσιμες ευρωεκλογές της Κυριακής. 

Ανεβάζοντας σήμερα στη σελίδα του στο Facebook το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που απευθύνεται στους νέους και στη συντηρητική πλευρά της κοινωνίας μας, έγραψε: “Ό,τι κι αν σου πουν, εσύ έχεις τη δύναμη. #Ευρωεκλογές #Eυρωεκλογές2019”.

Χθες άλλωστε από την Κοζάνη, κατά την ομιλία του ο πρωθυπουργός έκανε εκτενή αναφορά στη νεολαία, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Εμπιστευόμαστε τους νέους, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και σημείωσε ότι “στις προηγούμενες εκλογές μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και εμείς τους ανταποδώσαμε καθιερώνοντας την ψήφο στα 17. Θα κάνουν κάποιους στις 26 Μαΐου το βράδυ να τρίβουν τα μάτια τους”.

Απευθύνθηκε προσωπικά στη νέα γενιά επικαλούμενος μάλιστα το πρόσφατο μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του ράπερ, Υποχθόνιου:

“Η ψήφος είναι βόλι και δεν πρέπει να το χαραμίσετε και όπως λέει και ένας νέος, όχι ψυκτικός από το Περιστέρι, αλλά ράπερ από την Κοζάνη, ο Υποχθόνιος -ωραίος τύπος- πρέπει να δοθεί μήνυμα στην ακροδεξιά ώστε το φίδι να ξαναμπεί στην τρύπα του”.

Το σποτ του Υποχθόνιου, κατά κόσμο Αναστάσιου Καρακώστα, που έχει καταγωγή από τη Σιάτιστα Κοζάνης:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα