Τζαβάρας: Υπάρχουν φήμες σχετικά με τις ελληνοποιήσεις

Τζαβάρας: Υπάρχουν φήμες σχετικά με τις ελληνοποιήσεις
Ο Βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τζαβάρας Eurokinissi

Ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ σχολιάζοντας τη δήλωση Αυγενάκη Μίλησε για φήμες που ακούγονται σχετικά με τις ελληνοποιήσεις που έχουν γίνει και κάλεσε τον υπεύθυνο υπουργό να βγει να ενημερώσει ότι θα ψηφίσουν “τόσοι ιθαγενείς και τόσοι ελληνοποιημένοι”.

“Η ΝΔ είναι εγρήγορη, έχει δηλαδή το νου της, προσέχει, ανησυχεί και για αυτό δίνει το μήνυμα να συμβάλλουμε όλοι ώστε οι συγκεκριμένες εκλογές να διεξαχθούν ομαλά” είπε ο Κώστας Τζαβάρας, σχολιάζοντας την επίμαχη δήλωση Αυγενάκη περί νοθείας.

Απέδωσε στις τετραπλές κάλπες “το σπέρμα της σύγχυσης”, -όπως είπε- που θα επηρεάσει το αποτέλεσμα “αν δεν έχουμε το νου μας” συνέχισε και ζήτησε ενημέρωση και διαφάνεια.

Μίλησε για φήμες που ακούγονται σχετικά με τις ελληνοποιήσεις που έχουν γίνει και κάλεσε τον υπεύθυνο υπουργό να βγει να ενημερώσει ότι θα ψηφίσουν “τόσοι ιθαγενείς και τόσοι ελληνοποιημένοι”.

“Έκφράζουμε ανησυχία” υπογράμμισε για το ίδιο θέμα και ανέφερε ότι η προσδοκία είναι η νίκη, όποια κι αν είναι η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ αναφέρθηκε και στις τελευταίες σεισμικές δονήσεις στην περιοχή, ζητώντας αναβάθμιση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα