Βενιζέλος: "Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στις τοπικές κοινωνίες"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΤΟΥ 9ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΤΟΥ 9ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ MOTIONTEAM

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Διαβάστε τι δήλωσε για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές

Στο 2ο εκλογικό Τμήμα, στο 8ο δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων, ψήφισε στις 10.15 το πρωί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αμέσως μετά ο κ. Βενιζέλος δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Η μέρα σήμερα είναι αφιερωμένη στις τοπικές κοινωνίες, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι πολίτες εκλέγουν τους καλύτερους δημάρχους και τους καλύτερους περιφερειάρχες. Και ελπίζουμε η επιλογή και αυτής και της επόμενης Κυριακής να είναι μια επιλογή που θα βοηθήσει την ανάπτυξη, την απασχόληση τις καλές υπηρεσίες του δημότη και σε τοπικό και σε περιφερειακό επίπεδο».

Τον κ. Βενιζέλο υποδέχθηκαν ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ Χρόνης Μακρίδης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Χρήστος Παπαστεργίου, στελέχη του κόμματος και πολίτες της περιοχής.

Την ώρα που έκανε τη δήλωση μια μικρή ομάδα ατόμων στην αυλή του σχολείου φώναξε συνθήματα εναντίον του και της κυβέρνησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βενιζέλος
SHARE: