Βενιζέλος: Συμπίπτουν οι απόψεις μου με τον Φ. Κουβέλη

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της "Δημοκρατικής Αριστεράς", Φώτη Κουβέλη, στην Βουλή, Πέμπτη 10 Μαΐου 2012, στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. (EUROKINISSI // ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της "Δημοκρατικής Αριστεράς", Φώτη Κουβέλη, στην Βουλή, Πέμπτη 10 Μαΐου 2012, στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. (EUROKINISSI // ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντηση του με τον Φώτη Κουβέλη (Vid)

Αμέσως μετά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ στάθηκε στο θετικό κλίμα που αναπτύχθηκε, όπως χαρακτηριστικά είπε, κατά τη διάρκεια του διαλόγου τους.    

"Η συζήτηση που είχαμε ήταν πολύ ουσιαστική. Ο κ. Κουβέλης διατύπωσε μια πολύ συγκεκριμένη και υπεύθυνη πρόταση".

Και συνέχισε λέγοντας: "Οι προτάσεις μας σχεδόν συμπίπτουν για κυβέρνηση εθνικής ενότητας με την Ελλάδα μέσα στο ευρώ και με τις συνθήκες να γίνονται καλύτερες και όχι χειρότερες για τη χώρα. Θέλουμε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Το πρώτο βήμα της διαδικασίας της διερευνητικής εντολής είναι αν όχι αισιόδοξο πάντως ένας καλός οιωνός. Αύριο θα συνεχίσω τις συναντήσεις μου με τον κ. Σαμαρά και θέλω να ξανασυναντηθώ με τον κ. Τσίπρα. Είχα μια τηλεφωνική επικοινωνία με την κ. Παπαρήγα και θα συνεχίσουμε τη φάση της διαβούλευσης μέχρι να συγκροτηθεί κυβέρνηση εθνικού συμφέροντος". 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δηλώσεις Βενιζέλου για Κουβέλη

SHARE:

24Media Network