Βόλος: Καταγγελία για προπηλακισμό κατά υποψήφιας του Παπαπέτρου από υποψήφιο του Μπέου

Διαβάζεται σε 1'
Αχιλλέας Μπέος
Αχιλλέας Μπέος EUROKINISSI

Υποψήφια του συνδυασμού Παπαπέτρου δέχθηκε προπηλακισμό από υποψήφιο του Αχιλλέα Μπέου και προχώρησε σε μήνυση. Πώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό.

Η παράνομη, όπως αναφέρει το gegonotanews, αφισοκόλληση με αφίσες του Αχιλλέα Μπέου στα σχολεία, κατά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας, είναι καθεστώς στον Βόλο και παρά τις καταγγελίες στην αστυνομία δεν έχει υπάρξει παρέμβαση.

Μετά τα επεισόδια βίας το βράδυ του Σαββάτου και τις επίσημες καταγγελίες για ξυλοδαρμό υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του Νίκου Παπαπέτρου από τον Αχιλλέα Μπέο αλλά και τις επίσημες καταγγελίες για απειλές και τρομοκρατία από 30 μαυροφορεμένους επάνω σε μηχανάκια που περικύκλωσαν γυναίκες εκλογικούς αντιπροσώπους τα ξημερώματα έξω από το Καρτάλειο, νέο επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στην λίστα.

Η δικηγόρος και υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Νίκου Παπαπέτρου κ. Αννα -Μαρία Κωνσταντινίδη ζήτησε από τον υποψήφιο του Αχιλλέα Μπέου σε δημοτικό σχολείο της Νεάπολης , Γιώργο Βλιώρα-ο οποίος είναι και πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου- να σταματήσει ο παράνομος διαμοιρασμός ψηφοδελτίων μεσα στο σχολείο και να κατέβουν οι αφίσες.

Σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε η δικηγόρος, δέχτηκε προπηλακισμό και ύβρεις από τον Γιώργο Βλιώρα και τον συνοδό του και αμέσως κάλεσε την αστυνομία, για να καταγγείλει τα γεγονότα. Ο Βλιώρας κατέθεσε μήνυση εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα