Ζαχαριάδης: Στρατηγική Μητσοτάκη να κερδίσει κρυπτόμενος

Ζαχαριάδης: Στρατηγική Μητσοτάκη να κερδίσει κρυπτόμενος
Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Για τη χθεσινή συνέντευξη Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ, αλλά και για τη στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές, μίλησε ο υποψήφιος στη Β1 εκλογική περιφέρεια Βορείου Τομέα Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

“Στρατηγική Μητσοτάκη να κερδίσει κρυπτόμενος. Έπρεπε να βάζανε χθες και μια κενή καρέκλα στο στούντιο του ΣΚΑΙ” δήλωσε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” του Βασίλη Σκουρή, ο Κώστας Ζαχαριάδης.

“Κυνηγάμε εδώ και 6 μήνες τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έρθει να συζητήσει και είναι παντελώς απών” συνέχισε ο υποψήφιος στη Β1 εκλογική περιφέρεια Βορείου Τομέα Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ είναι αποφασισμένος να μη μιλήσει.

Σε σχέση με την χθεσινή συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ, ο κ. Ζαχαριάδης μίλησε για δύσκολο περιβάλλον στο στούντιο του σταθμού του Φαλήρου ενώ είπε ότι στο παρελθόν το κανάλι είχε παραβιάσει τους κανόνες δεοντολογίας, με κομβικό σημείο τη στάση του ΣΚΑΙ μετά την βομβιστική επίθεση που κατηγορούσε όπως είπε σχεδόν ως ηθικό αυτουργό τον ΣΥΡΙΖΑ για το χτύπημα.

Υποστήριξε επίσης ότι λίγες ώρες μετά τις εκλογές, όποιο κι αν είναι το πρώτο κόμμα θα σχηματιστεί κυβέρνηση ενώ αναφορικά με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ο ρόλος και η συμβολή του Αλέξη Τσίπρα σε αυτή τη διαδρομή είναι σημαντική και αναντικατάστατη, χαρακτηρίζοντας τον Πρωθυπουργό μεγάλο ηγέτη.

Αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα, τόνισε ότι “72 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες δεν είναι η ώρα της αυτοκριτικής αλλά της μάχης”.

Τάχθηκε επίσης υπέρ της προοδευτικής συμμαχίας ενώ σχολίασε και τη δήλωση Παπαδημητρίου περί πιστοληπτικής γραμμής.

“Για πιστοληπτικές γραμμές έχουμε να συζητήσουμε από το δεύτερο εξάμηνο του 2017” υπογράμμισε και αναρωτήθηκε πως θα καλύψουν οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι του Μπάμπη Παπαδημητρίου το θέμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα