Ελεύθεροι οι τρεις εκ των έξι κατηγορουμένων για την απάτη στον Οίκο του Ναύτου

Ελεύθεροι οι τρεις εκ των έξι κατηγορουμένων για την απάτη στον Οίκο του Ναύτου

Απολογήθηκαν οι τρεις από τους έξι κατηγορούμενους για την απάτη στον Οίκο του Ναύτου. Αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται. Αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τρεις εκ των έξι κατηγορουμένων για την απάτη στον Οίκο του Ναύτου, οι οποίοι βρέθηκαν την Τετάρτη (06/11) ενώπιον του ανακριτή και απολογήθηκαν.

Στην υπάλληλο του ταμείου, που φέρεται να έχει υπογράψει ύποπτο ένταλμα για πληρωμή χρημάτων επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 100.000 ευρώ. Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, ο σύζυγος της φερόμενης ως "εγκεφάλου" και ο σύντροφος της έτερης υπαλλήλου, απαγορεύεται να φύγουν από τη χώρα.

Να σημειωθεί ότι και οι τρεις αρνήθηκαν, στις απολογίες τους, τις πράξεις που τους αποδίδονται, για τις οποίες κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση, απάτη και πλαστογραφία.

Οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση, θα περάσουν την πόρτα του γραφείου του ανακριτή, που είναι αρμόδιος για υποθέσεις διαφθοράς κρατικών υπαλλήλων, την Πέμπτη (07/11). 

(Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΕΔΕ για την υπόθεση διαφθοράς στον Οίκο του Ναύτου

"Χτύπημα" και σε δεύτερο ταμείο ετοίμαζαν οι κατηγορούμενοι για την απάτη στον Οίκο του Ναύτου

Ποινική δίωξη σε έξι άτομα για την απάτη στον Οίκο του Ναύτου

Συλλήψεις στον Οίκο του Ναύτου. Αποκαλύφθηκε μεγάλη απάτη

SHARE: