Ελεύθερος ο Αχιλλέας Μπέος

23-6-2011-ΑΘΗΝΑ-Στον εισαγγελέα οι δέκα συλληφθέντες για την πολύκροτη υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ.(EUROKINISSI)
23-6-2011-ΑΘΗΝΑ-Στον εισαγγελέα οι δέκα συλληφθέντες για την πολύκροτη υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ.(EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πρώην ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πρώην ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος μετά από ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών.

Υπενθυμίζεται πως ήταν προφυλακισμένος από τον Ιούνιο του 2011 ως βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.

Αναμένει πλέον τον ορισμό της δίκης του που δεν προβλέπεται να γίνει μέσα στο 2012.

Αντίθετα, δεν εγκρίθηκε το αντίστοιχο αίτημα που είχαν υποβάλλει Τσακογιάννης και Καρακούλιας, οι οποίοι και παραμένουν προφυλακισμένοι ως κατηγορούμενοι για την υπόθεση των φερόμενων ως στημένων αγώνων.

Ο επίσης προφυλακισμένος Μάκης Ψωμιάδης θα απολογηθεί στον ειδικό εφέτη ανακριτή, Γιώργο Καλόφωνο, τον προσεχή Σεπτέμβρη και μέχρι τότε θα παραμείνει στις φυλακές.

Στο τέλος του καλοκαιριού θα κληθούν σε απολογία και οι υπόλοιποι 68 ποινικά διωκόμενοι εκτός των Μποροβήλου, Μπάκου που ήδη απολογήθηκαν.

SHARE:

24Media Network