Ελεύθερος ο αστυνομικός πρώην φρουρός του Κ. Μπαρμπαρούση

Ελεύθερος ο αστυνομικός πρώην φρουρός του Κ. Μπαρμπαρούση

Ελεύθερος αφέθηκε ο 45χρονος αστυνομικός, που συνελήφθη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Υποστήριξε ότι είχε αφήσει προσωπικά του αντικείμενα εκεί γιατί το κτίριο που στεγάζονται ανήκει στους γονείς του (vid)

Ελεύθερος, αφού πρώτα ορίστηκε δικάσιμος για την Παρασκευή (27/09) αφέθηκε ο 45χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην προσωπική φρουρά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούση και είχε συλληφθεί την προηγούμενη μέρα στα γραφεία του κόμματος στο Αγρίνιο για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ενώπιον του εισαγγελέα, ο αστυνομικός παραδέχτηκε ότι ήταν δικά του η φυσιγγιοθήκη με τα 17 κυνηγετικά φυσίγγια που βρέθηκαν στο πατάρι των γραφείων μέσα σε μπαγκαζιέρα οροφής αυτοκινήτου.

Για το γεγονός ότι βρέθηκαν εκεί προσωπικά του αντικείμενα, όπως ένα αστυνομικό πηλίκιο και ένα κράνος με καλαμίδες διμοιρίας των ΜΑΤ, ο 45χρονος δικαιολογήθηκε ότι το κτίριο, στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία του κόμματος, είναι ιδιοκτησία των γονιών του.

Να θυμίσουμε ότι ο αστυνομικός είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα τον προηγούμενο Σεπτέμβριο λόγω συμμετοχής σε επεισόδια που είχαν προκαλέσει μέλη της Χρυσής Αυγής στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου.

Πληροφορίες από cityvoice.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνελήφθη ο πρώην φρουρός του Μπαρμπαρούση. Δικά του αντικείμενα σε γραφεία της Χρυσής Αυγής

Ελεύθερος ο πρώην φρουρός του Κ. Μπαρμπαρούση

SHARE: