Αδερφός 10χρονης Μαρκέλλας: “Όλοι είμαστε ύποπτοι”

Αδερφός 10χρονης Μαρκέλλας: “Όλοι είμαστε ύποπτοι”
MotionTeam

Το μικρό κορίτσι δεν έχει καμία επαφή με τα συγγενικά του πρόσωπα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και υπάρχει τουλάχιστον ένας βασικός ύποπτος.

Σε μια περίεργη υπόθεση φαίνεται πως εξελίσσεται η εξαφάνιση της δεκάχρονης Μαρκέλλας της οποίας τα ίχνη χάθηκαν από την Πέμπτη το μεσημέρι, στην περιοχή της Κάτω Τούμπας και εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου (13/06) έξω από βενζινάδικο επί της οδού Σοφούλη στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, πρόκειται για μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση που αναμένεται να ρίξει «φως» τις επόμενες ημέρες η αστυνομική έρευνα. Η ψυχολογική της κατάσταση, οι μελανιές που φέρεται να έχει στο σώμα της αλλά και τα στοιχεία που αποκάλυψαν αυτόπτες μάρτυρες ότι τους μετέφερε η 10χρονη μόλις την βρήκαν, έχουν αρχίσει να συνθέτουν το «παζλ» αυτής την πολύκροτης υπόθεσης.

Θυμίζουμε, ότι όπως δήλωσε μιλώντας στο GRTimes.gr, ο άνθρωπος που την βρήκε το πρωί, περίπου στις 9 έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων, η δεκάχρονη έμοιαζε σαν χαμένη, εμφανώς ταλαιπωρημένη και κουρασμένη, ενώ ανέφερε στον ίδιο πως «η κυρία μού έδωσε τριάντα ευρώ για να πάρω ταξί» και στη συνέχεια είπε πως δεν θέλει να καλέσουν την αστυνομία. Επιπλέον, η δεκάχρονη έχει μελανιές στα χέρια, όπως είπε η αυτόπτης μάρτυρας και επιβεβαίωσε ο αδελφός της.

Σημειώνεται, ότι η μαθήτρια μεταφέρθηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο νοσοκομείο και τις γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις που προβλέπονται.

Κατά την παραμονή της, όσο της μιλούσαν οι αστυνομικοί μαζί με παιδοψυχολογους και ειδικούς, σύμφωνα με πληροφορίες η δεκάχρονη δεν είχε καμία απόλυτος επαφή με συγγενικά της πρόσωπα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία έρευνα όλα τα ενδεχόμενα και υπάρχει τουλάχιστον ένας βασικός ύποπτος.

Στο σπίτι που μένουν οικογενειακώς έφτασε περίπου στις 19.00 του Σαββάτου ο αδελφός της δεκάχρονης, Χρήστος. Όπως είπε ο ίδιος δεν του έχουν επιτρέψει καθόλου να δει την αδελφή του.

«Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω» δήλωσε. Συμπλήρωσε δε πως δεν του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε μαζί τους ούτε με την αδελφή του.» Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ», πρόσθεσε.

Ο ίδιο ανέφερε ότι στην μικρή γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που βοήθησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα