Άφαντος για ένατη μέρα Νορβηγός τουρίστας στην Κρήτη
Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό 62χρονου τουρίστα. Ομάδα εθελοντών από την πρεσβεία της Νορβηγίας συμμετέχει στην επιχείρηση
- 08 Οκτωβρίου 2012 17:28
Σε εξέλιξη βρίσκεται για ένατη μέρα έρευνα εθελοντών στην Κρήτη, προκειμένου να βρεθεί ο Νορβηγός τουρίστας που αγνοείται από τις 30 Σεπτεμβρίου.
Ο 62χρονος είχε πάει με τη σύζυγο του για διακοπές στο νησί και πριν από εννιά μέρες θέλησε να δοκιμάσει να κάνει μόνος του πεζός τη διαδρομή από τη Σούγια στην Παλαιόχωρα μέσω του μονοπατιού Ε4. Τα ίχνη του όμως χάθηκαν στην πορεία, με τη γυναίκα του να κινητοποιεί τις αρχές, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν βρει κάτι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Χανιά έχει φτάσει και ομάδα εθελοντών από την πρεσβεία της Νορβηγίας, προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες, τις οποίες δυσκόλεψε εξ αρχής το γεγονός ότι ο 62χρονος δεν είχε πάρει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.
Την Δευτέρα (08/10) μάλιστα η σύζυγος και τα παιδιά του πήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και ενημερώθηκαν για την επιχείρηση, έχοντας μέσα τους την ελπίδα ότι ο άνθρωπος τους είναι ζωντανός.
Πηγή: neatv.gr