Αγία Μαρίνα: Αναβλήθηκε η δίκη για τη σεξουαλική επίθεση κατά λουόμενης

Αγία Μαρίνα: Αναβλήθηκε η δίκη για τη σεξουαλική επίθεση κατά λουόμενης
Οι δύο κατηγορούμενοι για επίθεση σε λουόμενη στην Αγία Μαρίνα Eurokinissi

Η δίκη ολοκληρώθηκε κανονικά, ωστόσο τελικά το δικαστήριο αποφάσισε ότι έπρεπε να καταθέσει η καταγγέλουσα ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου.

Η απουσία της 26χρονης που κατήγγειλε ότι της αφαίρεσαν τη μπλούζα ενώ τη βιντεοσκοπούσαν σε πλαζ στην Αγία Μαρίνα, οδήγησε στην αναβολή της δίκης ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου.

Η δίκη αναμένεται να λάβει χώρα στις 22 Ιουνίου, με το δικαστήριο να καλεί την παθούσα να προσέλθει ενώπιον του. Ωστόσο, οι δύο κατηγορούμενοι πακιστανικής καταγωγής απολογήθηκαν για το πλημμέλημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, τα οποία μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ακόμη τέσσερα άτομα τα οποία σύμφωνα με την καταγγελία, εμπλέκονται στο περιστατικό.

«Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτέθηκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε”, ανέφερε ο πρώτος κατηγορούμενος στο δικαστήριο.

Αντίστοιχα, ο δεύτερος συλληφθείς είπε απολογούμενος: «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμαστε στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου, δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».

Ακολούθησε η αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα και για τους δύο κατηγορούμενους, ωστόσο το δικαστήριο έκρινε ότι θα πρεπει να καταθέσει και η παθούσα προτού βγάλει την απόφαση του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα