Άγιο Όρος: Αγωνία για τους δύο αγνοούμενους – Άκαρπες οι προσπάθειες εντοπισμού τους

Άγιο Όρος: Αγωνία για τους δύο αγνοούμενους – Άκαρπες οι προσπάθειες εντοπισμού τους
Το Άγιο Όρος intime

Χωρίς αποτέλεσμα οι μέχρι στιγμής προσπάθειες για την ανεύρεση των δύο Ουκρανών προσκυνητών που χάθηκαν στο Άγιο Όρος.

Επιχείρηση για την ανεύρεση δύο Ουκρανών προσκυνητών που χάθηκαν στο Άγιο Όρος πραγματοποιεί από το πρωί του Σαββάτου (16/10) η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ομάδα Ουκρανών προσκυνητών, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες του “Μπάλλου” και την έντονη βροχόπτωση, επιχείρησε να ανέβει την Παρασκευή στην κορυφή του όρους Άθωνα. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι ίδιοι, δύο από τα μέλη της ομάδας έχασαν την πορεία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, πρόκειται για μία ομάδα εννέα ατόμων που ανέβηκε στο όρος. Ενώ η ομάδα ξεκίνησε την κάθοδο, δύο άτομα -οι αγνοούμενοι- έμειναν πίσω. Όταν αντιλήφθηκαν την απουσία τους, οι υπόλοιποι επέστρεψαν για να τους βρουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κατόπιν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το σήμα που έλαβαν ανέφερε για δύο άτομα που έχουν αποπροσανατολιστεί, στο όρος Άθωνα, πλησίον της Μονής Αγίου Παύλου.

Στον Άθωνα επιχειρούν δυνάμεις της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 8 στελέχη: 4 ορειβάτες της 2ης ΕΜΑΚ και 4 πυροσβέστες από Σταθμούς της Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα