Άγιος Παντελεήμονας: Στον ανακριτή ο 74χρονος

Διαβάζεται σε 1'
Άγιος Παντελεήμονας: Στον ανακριτή ο 74χρονος
INTIME

Την πόρτα του ανακριτή θα περάσει ο 74χρονος ο οποίος την Κυριακή πυροβόλησε ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στον Αγιο Παντελεήμονα Αττικής.

Στον τακτικό ανακριτή πρόκειται να οδηγηθεί ο 74χρονος ο οποίος πυροβόλησε ζευγάρι εντός της οικίας τους, στον Άγιο Παντελεήμονα, σκοτώνοντας έναν 50χρονο άνδρα.

Ο άνδρας αναμένεται να απολογηθεί για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας και της παράνομης κατοχής πυρομαχικών, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ηλικιωμένος κατηγορούμενος έχει ισχυριστεί ότι η αποτρόπαια πράξη του πήραν αποτέλεσμα ουσιών που κάποιον έριξε στο ποτό του. «Δεν φταίω εγώ.Φταίει αυτό που μου έριξαν στο ποτό. Το ήπια και έγινα χάλια και έτσι πήγα σπίτι τους. Εξαιτίας αυτού τον σκότωσα. Σαν κάτι να με ώθησε», φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς.

Ο 74χρονος φέρεται να άνοιξε πυρ εναντόν του 50χρονου άντρα και της 45χρονης συζύγου του, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον άντρα και τη γυναίκα στην ωμοπλάτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα