Αίγινα: Εκβίαζε την κόρη της συντρόφου του με βίντεο για να την βιάζει

Διαβάζεται σε 2'
Αίγινα: Εκβίαζε την κόρη της συντρόφου του με βίντεο για να την βιάζει
ISTOCK

Η κοπέλα δεν άντεξε άλλο και μετά τον τελευταίο βιασμό της κατήγγειλε τον πατριό της για την πολυετή της σεξουαλική κακοποίηση και για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών εν γνώσει της μητέρας της.

Αντιμέτωπη με έναν πολυετή εφιάλτη ήταν η 25χρονη πλέον κοπέλα στην Αίγινα που κατήγγειλε την περασμένη Τρίτη στο Τμήμα Ασφαλείας του νησιού τον πατριό της για την πολυετή της σεξουαλική κακοποίηση από τα 13 της κιόλας χρόνια με τελευταία φορά τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης, οπότε δεν άντεξε άλλο και τον κατήγγειλε. Πρόσθετα ανέφερε στις Αρχές πως ο δράστης μεταξύ άλλων έκανε χρήση και διακίνηση ναρκωτικών εν γνώσει της μητέρας της.

Κατόπιν αυτών, έγινε επιχείρηση στην οικία του ζευγαριού από την Αλβανία όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ζυγαριές ακριβείας, όπλα και χρήματα. Μεταξύ άλλων, κατασχέθηκε και ένα εσώρουχο του θύματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, ο 36χρονος σύντροφος της μητέρας της που επίσης συνελήφθη, την θώπευε από τα 13 της κιόλας χρόνια έως την ενηλικίωσή της, όπου από εκεί και μετά ξεκίνησε να την βιάζει κατ’ εξακολούθηση.

Το θύμα εξεταζόμενη παρουσία ψυχολόγου ανέφερε επίσης πως εξαναγκαζόταν στην σεξουαλική της κακοποίηση από τον πατριό της, υπό την απειλή του διασυρμού της στους οικείους της και στο ευρύτερο περιβάλλον της, από βίντεο που κατείχε ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια, την βιντεοσκοπούσε κάποιες φορές κατά την διάρκεια των αρρωστημένων του πράξεων σε βάρος της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα