Αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρια στη Θεσσαλονίκη – Δύο τραυματίες

Διαβάζεται σε 1'
Δυνάμεις της Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
Δυνάμεις της Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Άγριο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκη, όταν άγνωστος αριθμός ατόμων τσακώθηκαν έντονα και δύο εξ αυτών αλληλομαχαιρώθηκαν.

Αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρια σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (7/6) στη Θεσσαλονίκη, από την οποία τουλάχιστον δύο άτομα τραυματίστηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Voria.gr, άγνωστος, μέχρι στιγμής, αριθμός ατόμων συνεπλάκησαν μεταξύ τους στη συμβολή των οδών Φιλίππου με Μακεδονικής Αμύνης στις 11:40.

Το thestival.gr περιέγραψε πως “η συμπλοκή άρχισε από την οδό Φιλίππου. Ακολούθησε κυνηγητό στους γύρω δρόμους. Κάποιοι [σ.σ.από τους εμπλεκόμενους] έφτασαν στην οδό Βενιζέλου. Δύο από αυτούς άρχισαν να αλληλομαχαιρώνονται. Αφού χτυπήθηκαν αρκετές φορές έπεσαν στο έδαφος αιμόφυρτοι”.

Από το περιστατικό τραυματίστηκε σοβαρά τουλάχιστον ένα άτομο. Πρόκειται για άνδρα με θλαστικό τραύμα κεφαλής, ο οποίος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Νεότερες πληροφορίες ανέφεραν πως στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο άτομα, ένας 30χρονος και ένας 24χρονος, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Για το περιστατικό η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη ενός 23χρονου Αλγερινής καταγωγής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα