Αλαφούζος για βόμβα στον ΣΚΑΪ: “Ηθικός αυτουργός για την επίθεση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ”

Αλαφούζος για βόμβα στον ΣΚΑΪ: “Ηθικός αυτουργός για την επίθεση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ”
Φωτό αρχείου, ο Γιάννης Αλαφούζος Eurokinissi

Ο ιδιοκτήτης του καναλιού σε δήλωσή του τόνισε ότι  “είναι υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να υπερασπίζεται την πολυφωνία και την ελευθερία της έκφρασης” με την κυβέρνηση από το 2014 να έχει ξεκινήσει εκστρατεία διασποράς ειδήσεων.

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος, βλέπει ως ηθικό αυτουργό της βομβιστικής επίθεσης στον τηλεοπτικό σταθμό την κυβέρνηση, καθώς σε δήλωσή του τόνισε ότι “δυστυχώς από το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης εναντίον του ΣΚΑΙ και μια εκστρατεία διασποράς ψευδών ειδήσεων εις βάρος μας. Συνεπώς πιστεύω ότι βασικός ηθικός αυτουργός για την σημερινή επίθεση είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ”.

Κατά τον ίδιο “στον ΣΚΑΪ   “πάντα πιστεύαμε στην ελευθερία της έκφρασης και στην πολυφωνία. Πιστεύουμε μάλιστα ότι είναι υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να υπερασπίζεται αυτής της πολυφωνίας και της ελευθερίας της έκφρασης”.

Ολόκληρη η δήλωσή του:

“Στον ΣΚΑΪ πάντα πιστεύαμε στην ελευθερία της έκφρασης και στην πολυφωνία. Πιστεύουμε μάλιστα ότι είναι υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να υπερασπίζεται αυτής της πολυφωνίας και της ελευθερίας της έκφρασης. Δυστυχώς από το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης εναντίον του ΣΚΑΙ και μια εκστρατεία διασποράς ψευδών ειδήσεων εις βάρος μας. Συνεπώς πιστεύω ότι βασικός ηθικός αυτουργός για την σημερινή επίθεση είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα