Αλεξανδρούπολη: Καγκελόπορτα έπεσε και καταπλάκωσε 4χρονη

Διαβάζεται σε 2'
Καγκελόπορτα
Καγκελόπορτα (φωτογραφία αρχείου) iStock

Σοβαρά τραυματίστηκε ένα 4χρονο κοριτσάκι τουρκικής καταγωγής, όταν καγκελόπορτα Airbnb έπεσε και την καταπλάκωσε.

Παραλίγο τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη, όταν η καγκελόπορτα παραθεριστικής κατοικίας έπεσε και καταπλάκωσε ένα 4χρονο κοριτσάκι από την Τουρκία, που έκανε ολιγοήμερες διακοπές με τους γονείς του.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή (21/06) και σύμφωνα με το evros-news.gr, το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, με κρανιοεγκεφαλικές αλλά και κακώσεις στον πνεύμονα.

Διακομίσθηκε εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κάλεσαν σοκαρισμένοι και έντρομοι οι γονείς του, όταν επιστρέφοντας από το μπάνιο στο σπίτι που νοίκιασαν μέσω του Airbnb, έπεσε πάνω του η καγκελόπορτα και το χτύπησε στο κεφάλι και το στήθος, όπως οι ίδιοι είπαν.

Η κατάσταση του αυτή τη στιγμή δεν είναι σοβαρή και γι’ αυτό οι γονείς ζήτησαν να υπογράψουν ώστε να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψουν στην χώρα τους και να συνεχιστεί η νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Κάτι που μπορεί να συμβεί ακόμα και σήμερα ή το αργότερο αύριο, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα.

Το περιστατικό πάντως αυτό φέρνει στην επικαιρότητα το θέμα της “έκρηξης” ενοικιάσεων με τη μορφή Airbnb και στην Αλεξανδρούπολη και κατά πόσο γίνεται έλεγχος στα ακίνητα που ο καθένας αποφασίζει να νοικιάζει με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα